Ga direct naar inhoud

Programma

Koop kaarten
  • vrijdag 14 juni 11.00 uur - 13.10 uur

Broodje Film: Green Book (12+)

Deze biografische roadmovie gaat over de vriendschap tussen de Afro-Amerikaanse pianist Don Shirley (prachtrol van Mahershala Ali) en zijn Italiaanse chauffeur en lijfwacht Tony Lip. In 1962 gaan ze op tournee door het ‘blanke’ zuiden van Amerika. Een speciale reisgids informeert hen over plekken waar ‘zwarten’ welkom en veilig zijn. Gevaar van buiten is een factor, maar ook onderling botst het.

Peter Farrelly (2018)

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. 

Broodje Film
Om 11 uur de bios in, daarna naar Café ROEST van Triade Flevoland voor een broodje van de dag incl. koffie, thee of (karne)melk.

Kaarten: € 8,00 / voor CorrosiaPashouders € 4,50

De reguliere avondvertoning om 20 uur biedt bezoekers de mogelijkheid om ’s avonds naar dezelfde film te gaan. Meer informatie vind je hier.