Programma

Koop kaarten
  • zondag 23 september 15.00 uur - 16.30 uur

BonteHond / Beumer&Drost - Legends (8+)

FANTASEREN VOOR VOLWASSENEN

Ook genoeg van de sleur van het dagelijks bestaan? Zou jij ook liever een episch leven leiden en voor altijd Peter Pan willen zijn? ‘LARP’ dan lekker mee met Maurits, Lisa en Sacha.

Forever young
Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft? Of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? In LEGENDS duiken Maurits, Lisa en Sacha in de wereld van LARP-en: Live Action Role Playing. Dat is een levensecht rollenspel waarin je je kunt meten aan personages uit fantasy-boeken en films. Je kruipt in de huid van jouw held en improviseert er een eind op los. Zo wordt een Almeerse accountant eindelijk een behendige elf, een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog en een werkloze IT’er een geliefde koning van een onderwaterrijk. Deze volwassenen hebben het goed bekeken: zijn LARP-en vrolijk door en blijven voor altijd jong.

Over de makers
In 2015 speelden de jonge makers van Beumer & Drost de succesvolle korte voorstelling LEGENDS of the LARPS op Theaterfestival de Parade. Voor het tweede deel, LEGENDS, bundelen Beumer & Drost en BonteHond, het jeugdtheatergezelschap van Almere dat inmiddels tot ver buiten onze landsgrenzen optreedt, de krachten tot een beeldende, fysieke voorstelling. Tegelijkertijd ontroerend en geestig. De regisseur is René Geerlings, artistiek leider van BonteHond.

Spel: Maurits van den Berg, Lisa Groothof en Sacha Muller Decor: Marlies Schot  Dramaturgie: Judith Faas Regie: René Geerlings

Prijs toegangskaarten € 5,00