Ga direct naar inhoud

werken bij Corrosia

Corrosia Theater, Expo & Film is een grootstedelijk kunstencentrum in Almere. Hier kun je de artistieke voorhoedelopers uit de Nederlandse en Vlaamse podium- en beeldende kunst volgen, recente arthouse films zien, en via allerlei participatieprogramma’s meedraaien met ons kunstbedrijf. Het geheim van Corrosia’s succes ligt in het verknopen van kunst en sociale ontmoeting.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

- Zakelijk leider (m/v) tijdelijk

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

===================================================

Vanwege de tijdelijke afwezigheid van de zakelijk leider zoekt Corrosia een vervanger voor de periode van 6 maanden per 1 maart 2021, voor 32 uur per week.

Profiel
De zakelijk leider is verantwoordelijk voor het financieel beheer, voert samen met de directeur het management van de instelling en onderhoudt daarvoor contacten met samenwerkingspartners, culturele instellingen, maatschappelijke partners, overheden en sponsoren. Verder rapporteert de zakelijk leider over de jaarbegroting aan het bestuur en bewaakt de voortgang. Wij zijn bijzonder geïnteresseerd in kandidaten met een bi-culturele achtergrond.

Gevraagde kwalificaties
• De zakelijk leider beschikt over strategisch inzicht en is communicatief.
• Hij/zij is bestuurlijk sensitief.
• Hij/zij beheerst de financiële aspecten (fiscaal, exploitatie, verslaglegging, fondsenwerving, rapportages) van een kunstinstelling.
• Hij/zij kan een team aansturen en motiveren en indien nodig per project samenstellen.
• Hij/zij legt gemakkelijk contacten, in het culturele veld, maar ook daarbuiten.
• Hij/zij heeft affiniteit met een progressief kunstaanbod.
• Hij/zij heeft minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat biedt Corrosia
Werken bij Corrosia Theater, Expo & Film betekent: een afwisselende, inspirerende baan in Almere met veel verantwoordelijkheden en contacten in een omgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en van belang is. U maakt deel uit van en geeft mede vorm aan een artistieke organisatie die volop in beweging is.
Wij voorzien in een aanstelling in tijdelijke dienst voor de duur van 6 maanden’. De honorering van de functie geschiedt volgens CAO podiumkunsten.

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Spanier via r.spanier@corrosia.nl. Een sollicitatiebrief met curriculum vitae kan gestuurd worden naar: vacature@corrosia.nl vóór 13 februari 2021 t.a.v. Ronald Venrooy, directeur.

==================================================================