Ga direct naar inhoud

Zomernieuwsbrief

De zomer komkommertijd? Niet bij Corrosia!

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan diverse projecten waaronder de Openluchtfilm op vrijdag 23 augustus. Via Facebook kon je je stem uitbrengen op jouw favoriete Italiaanse film. A bigger splash is dè winnaar!
Teruggetrokken op een klein Italiaans eiland leeft een beroemde zangeres met haar jongere vriend een rustig bestaan. Wat gebeurt er als plots haar luidruchtige ex met zijn bloedmooie dochter opduikt?
Deze film wordt op 23 augustus na zonsondergang op een groot scherm vertoond op de Markt.

Van Italië terug naar Haven. Voor een foto-installatie is kunstenares Roos van Geffen op zoek naar tienjarige Almeerders die graag willen praten over de toekomst van hun stad. Hún toekomst, zij zijn immers de dromers, de idealisten, de activisten en de bouwers van de toekomst van onze stad. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar water@corrosia.nl.

Draag jij Corrosia een warm hart toe?
Ambassadeurs gezocht

We zijn weer op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Voor de zesde keer op een rij organiseert Corrosia de Ambassadeursclub, een gezellige en veelzijdige club van mensen die kunst een warm hart toedragen. Meer info vindt je in de bijlage. Aanmelden kan door te e-mailen naar Lourens Formsma, l.formsma@corrosia.nl.

Logo Corrosia zwart
vr 23 aug / 21:30 U / Film | Op locatie
OPENLUCHTFILM

A bigger splash is de winnaar!
De uitslag van de Facebookpoll is bekend. De meerderheid van de stemmen is naar A bigger splash gegaan. Vrijdag 23 augustus is deze zwoele film te bewonderen op de Markt. Kom eerder voor een goede plek en Italiaanse muziek!

Openluchtfilm uitslag 2019 A bigger splash
TIENJARIGEN GEZOCHT
PROEVEN AAN DE TOEKOMST VAN HAVEN

Iets voor je (klein)kind?
Voor het drieluik 'Proeven aan de toekomst van Haven' zoekt kunstenares Roos van Geffen nieuwsgierige tienjarigen. Hoe zien zij de toekomst van Almere Haven voor zich? Roos vertaalt deze toekomstvisioenen naar een foto-installatie die vanaf 5 oktober te zien zal zijn. Elke tienjarige die meedoet ontvangt een mooie foto van zichzelf!

Roos van Geffen zoekt tienjarigen stad tafel
Programma September en oktober staat online

Sommigen van jullie zullen onze programmabrochure afgelopen tijd al op de deurmat hebben ontvangen. De kaartverkoop voor het programma van september en oktober is gestart! We beginnen het seizoen met het Vlaamse gezelschap fABULEUS met Paradise Now (1968-2018), een voorstelling over jongeren van nu en de idealen van de sixties. Hoe denken zij over de idealen van toentertijd? Op zaterdag 21 september openen we het theaterseizoen van 2019-2020 en toosten we op de toekomst. Zien wij jou daar?

Paradise Now (1968-2018)

Deel dit artikel