Ga direct naar inhoud

SPECIAL: Word onderdeel van Corrosia!

Corrosia kiest spannende en uitdagende kunst niet alleen, maar doet dit ook in samenwerking met Almeerders en andere kunstliefhebbers. Zo organiseren we TEAM FRANC - Graduation Show 2019, First Friday en het nieuwe festival Enter Almere Haven.

Dus ken jij iemand die staat te springen om de culturele uitgaansavond First Friday te organiseren? Of juist iemand die zich wil verdiepen in beeldende kunst door deelname aan TEAM FRANC? Of misschien een Havenaar die zijn eigen kunstenfestival en buurtfeest in één wil organiseren? Nodig ze uit om onderdeel te worden van Corrosia!

Vijfde seizoen van het succesvolle First Friday
First Friday zoekt teamleden

DEADLINE AANMELDEN: 20 MEI

Voor het vijfde jaar op een rij organiseert Corrosia First Friday: de maandelijkse culturele uitgaansavond waarbij verschillende spannende kunstvormen worden getoond. De zoektocht naar een nieuw team hiervoor is weer gestart. Dit is een interessante mogelijkheid voor studenten of net afgestudeerden die meer ervaring willen opdoen binnen de culturele sector. Ben jij zo iemand of ken je iemand?

First Friday foto Dewi Veldhuizen
Gloedjenieuw festival in maar liefst drie buurten
Creëer je eigen festival in Haven!

DEADLINE AANMELDEN: 21 MEI

Het duurt nog even, het nieuwe festival Enter Almere Haven dat in juni 2020 plaatsvindt. Maar achter de schermen wordt er al hard aan gewerkt. Enter Almere Haven gaat zich afspelen in drie verschillende buurten in Haven. Het programma wordt samengesteld door de buurt.

Ben jij trotse inwoner van De Wierden, De Meenten of Centrum? En lijkt het je leuk om een festival te organiseren? Meld je dan nu aan!

Ben of ken jij talentvolle kunstenaars die participerend werk maken? Ook dan is Corrosia op zoek naar jou!

Logo Enter Almere Haven
Expo samengesteld door Almeerders
Onderdeel worden van TEAM FRANC?

DEADLINE AANMELDEN: 28 MEI

Door deel te nemen aan TEAM FRANC kan je je honger naar beeldende kunst stillen. Samen met curator Fleurie Koostra struin je de eindexamenexposities af van Nederlandse kunstacademies. Het mooie is dat je vervolgens, in samenspraak met andere Almeerders en burgemeester Franc Weerwind, een tentoonstelling gaat maken. Meld je nu aan!

Team Franc Werving

Deel dit artikel