Ga direct naar inhoud

Dansend het nieuwe seizoen in

Weer of geen weer
BIj Corrosia is er altijd wat te doen

Meedansen tijdens Corrosia Danst Urban op zaterdag 14 september? Meer leren over beeldende kunst of dans? Of wil je proeven van de toekomst van Haven? Het kan allemaal bij Corrosia!

Back to School
Culturele colleges bij Corrosia

Op verjaardagen indruk maken met jouw kennis over hedendaagse kunst, samen met anderen voorstellingen bezoeken, alles te weten komen over moderne dans: Corrosia biedt het allemaal in de Kijkclubs Almere! Onder aanvoering van inspirerende docent Zeynep Gündüz duik je in de geschiedenis van moderne dans en bezoek je aansluitend voorstellingen bij Corrosia en KAF. In de Kunstkijkclub Almere ontdek je samen met Marijke Phoa welke trends steeds terugkeren in de kunstgeschiedenis en wat de invloed van wetenschap en religie eigenlijk zijn op kunst. Ook een nieuwe Film- en Theaterkijkclub staan het komend seizoen weer op het programma bij Corrosia.

Kijkclubs
Graffitikunstenaars gezocht
Oproep Corrosia Danst Urban

Zaterdag 14 september vindt Corrosia Danst Urban plaats, hét dansevenement buiten op de Markt. Een bomvol programma met onder andere gratis dansshows en een workshop, gegeven door topchoreografen.

Voor de aankleding van dit event zijn wij op zoek naar graffitikunstenaars. Ben of ken jij iemand die overweg kan met een spuitbus, mail dan naar info@corrosia.nl een aantal foto's en/of een link naar jouw werk op Facebook of Instagram.
Wie weet wordt jouw werk onderdeel van Corrosia Danst Urban!

Corrosia Danst Urban 2019
Drieluik proeven aan de toekomst van Haven

Er komt dit najaar een beweging op gang om het hart van Haven te vernieuwen. De politiek heeft daarvoor het initiatief genomen, maar de plannenmakerij en de uitvoering liggen in handen van velen. Denk, proef en praat mee over onze toekomst! Laat je inspireren door kunstenaar Roos van Geffen, straattentoonstelling Dromen over Haven, een documentaire en interessante sprekers die vertellen over trends in winkelen, wonen en leven.

stadsvernieuwing Almere Haven
Zaterdag 21 september in Haven
Bij de buren: Almere mijn Trots

ALMEERS THEATER VOOR DE DEUR
21 september is niet alleen de dag van onze feestelijke seizoensopening, maar speelt Suburbia ook hun nieuwe productie Almere mijn Trots op de Markt in Almere Haven.
Opgroeien in Almere blijkt een interessante combinatie. Almere mijn Trots wordt gespeeld door acht jongeren die geboren zijn in Almere. Het resultaat is een inspirerende voorstelling vol levendige verhalen en grappige herinneringen. Geschikt voor alle jonge mensen die opgroeien in Almere en voor iedereen die ooit jong is geweest!

Bij de Buren: Suburbia in de Buurt

Deel dit artikel