Ga direct naar inhoud

Wat betekent het als je anders bent dan iedereen om je heen?

Nog tot en met zaterdag 1 februari heeft u de kans om onze bijzondere expo TEAM FRANC: Graduation Show 2019 te bezoeken. Zes Almeerders haalden werk van zes kersverse kunstacademie-alumni naar Corrosia. Dit leverde een ambitieuze selectie kunstwerken op die de toeschouwer vragen met aandacht te kijken en de eigen aannames te onderzoeken. Kom meer te weten over de tentoonstelling tijdens de laatste gratis rondleidingen op 25 januari en 1 februari, om 13.00 en 15.00 uur.

Combineer uw expobezoek met een van onze theatervoorstellingen. Bijvoorbeeld met het droogkomische familiedrama Ouder van De Vlieg of de muzikale theaterbewerking van het geprezen boek Weg met Eddy Bellegueule.

DO 23 JAN / 20.30 U / THEATER
Club Gewalt - Life, oh life

Een meditatieve voorstelling om de hiƫrarchie tussen onszelf en de dingen op te heffen

Het Rotterdamse collectief Club Gewalt is vastgelopen in een giftige mix van ecologisch trauma, kapitalisme-moeheid en millennial-stress en er is geen weg uit. Hoe gaan we mindful om met de high speed maatschappij van tegenwoordig?

Club Gewalt - Life, oh life
VR 24 JAN / 11 & 20 U / FILM
Walk with me (AL)

Inspirerende documentaire over een Zen-gemeenschap in Zuid-Frankrijk

Walk with me volgt het leven van de wereldberoemde Zenmeester Thich Nhat Hanh en zijn volgelingen in hun klooster op het Franse platteland.

Walk with me
DO 30 JAN / 20.30 U / THEATER
Toneelschuur Producties / Eline Arbo - Weg met Eddy Bellegueule

Theaterbewerking van literaire sensatie

Weg met Eddy Bellegueule gaat over de homoseksuele Eddy, zijn traumatische jeugd in het Noord-Franse dorpje Hallencourt en zijn vlucht naar de grote stad. Wat betekent het als je anders bent dan iedereen om je heen?

Toneelschuur Producties - Weg met Eddy
VR 31 JAN / 11 & 20 U / FILM
Mid90s

Ontroerend inkijkje in de Californische skateboardcultuur van de jaren '90

De jonge Stevie ontmoet een groep skateboarders en doet er alles aan om vrienden met ze te worden. Zo kan hij thuis ontvluchten waar zijn moeder er bijna nooit is, en zijn broer hem in elkaar slaat.

Mid90s
ZA 1 FEB / 20.30 U / THEATER
De Vlieg - OUDER

Droogkomisch familiedrama over moeders en dochters

Annelies is eenenzestig en moe. Ze vindt het geen fijne gedachte dat ze nog een uur bij haar net overleden moeder moet wachten tot haar dochter er zal zijn. Als de bel gaat, realiseert ze zich dat ze de nachtzorg is vergeten af te zeggen. Ene Yvo staat voor de deur. Wanneer dochter Lotte eindelijke arriveert, wordt ze verrast door een broeierige sfeer in een steenkoud huis.

De Vlieg - Ouder

Deel dit artikel