Ga direct naar inhoud

Vakantie vieren bij Corrosia

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Neem je kleinkinderen, buurtkids en voetbaljongens mee naar KROOST. Dé kinderkunstvakantie van Almere en omstreken. Ditmaal wordt het een beestenboel met films zoals Shaun het schaap en The Lion King en theatervoorstelling KID. Deze voorstelling gaat over misschien wel de vreemdste diersoort uit het gehele dierenrijk: de volwassene.

Deze zaterdag neemt Corrosia je mee naar de absurde wereld van de Franse choreograaf Antonin Comestaz met zijn dansvoorstelling For all we know.

Kortom, genoeg te doen bij Corrosia deze vakantie!

Oproep brainstorm De Grote Buurtparade
Enter Journaal

Nieuws over het nieuwste festival van Almere Haven
Ben jij al bekend met Enter? Vanaf heden vertellen wij je op onregelmatige basis meer over het nieuwste festival van Almere Haven, Enter Almere Haven. Met ditmaal een oproep om mee te denken over de Grote Buurtparade.

Wij zijn op zoek naar ideëen voor een van de gekozen acts voor het buurtfestival, de Grote Buurtparade van de kunstenaars van ACCU en Pretvormer. De Grote Buurtparade bestaat uit een bontgekleurde groep mensen van allerlei leeftijden met prachtige paradebeesten, feestelijk versierde karren, een fanfare, versierde fietsen en scootmobiels. Deze optocht vindt zondag 7 juni plaats. De kunstenaars van ACCU en Pretvormer denken graag samen met jullie na over hoe deze parade zo fantastisch mogelijk kan worden.
Heb je een idee en wil je in gesprek met de kunstenaars? Geef je op door een mailtje te sturen naar enter@corrosia.nl.

Enter parade presentatie
ZA 15 FEb / 20.30 / DANS
Korzo / Nederlands Dans Theater / Antonin Comestaz - For all we know

Nederlands Dans Theater en Korzo presenteren ode aan permanente creativiteit

Wanneer het buiten nul graden is en er wordt verwacht dat het morgen twee keer zo koud is, hoe koud wordt het dan? Wanneer een vlieg op het plafond landt, op welk punt is hij dan ondersteboven? Het zijn deze kinderlijk-poëtische vragen waarop Antonin Comestaz in de dansvoorstelling For all we know absoluut geen antwoorden wil geven. De speelse, absurdistische toon geeft het werk van deze in Nederland neergestreken Franse choreograaf een geheel eigen charme

Korzo - For all we know
WOE 19 FEB / 15 U / THEATER
BOG. / Het Zuidelijk Toneel / hetpaleis - KID. (8+)

Theater voor 8+ over een wel heel bijzondere diersoort: de volwassene

In de voorstelling KID. legt theatergroep BOG. uit wat die vreemde en naar koffie ruikende volwassenen bezig houdt. Een spiegel voor de ouders, een aha-erlebnis voor de kinderen.

Kroost: BOG. - KID
DI 18 FEB T/M VR 21 FEB
FILMS TIJDENS KROOST

Een beestenboel met Shaun het schaap, Gruffalo en Lion King

Gruffalo en Het kind van de Gruffalo (AL)
Kom naar Corrosia voor een middag vol beestenbende! Met maar liefst twee films (Gruffalo en Het kind van de Gruffalo), een workshop 'Maak je eigen dierenmasker' en het voorleeskwartiertje in de nieuwe bibliotheek Haven.

Shaun het schaap (AL)
Het brutale schaapje Shaun trekt met zijn kudde naar de grote stad, met alle gevolgen van dien.

The Lion King (9+), Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling
De Disney-klassieker in een nieuw, digitaal jasje. Met Béyonce als de stem van leeuwin Nala.

Kroost: Shaun het Schaap

Deel dit artikel