Ga direct naar inhoud

Thuisvakantie = kinderkunstvakantie

Onze zalen zijn dicht, in ons gebouw is het stil. We missen jullie, onze bezoekers!

Om er het beste van te maken tipt Corrosia online en offline initiatieven. Zo ben je deze meivakantie even helemaal weg terwijl je keurig dicht bij huis blijft. Ga met je kinderen op onderzoek uit in je eigen buurt en ontdek kunst in de openbare ruimte of maak zelf theater met scènes van jeugdtheatergezelschap Artemis.

Bewaar je ticket, geniet later

Zet je ticket om in een tegoed

Samen met andere culturele instellingen moedigt Corrosia iedereen aan om tickets voor voorstellingen, films, concerten en andere evenementen te behouden en zo ons en de culturele sector te steunen. We zien jullie graag weer in goede gezondheid terug zodra Corrosia weer open mag!

Bewaar je ticket
Kinderkunstvakantie thuis

Zelf maken, kijken en spelen

Je hoeft je niet te vervelen tijdens de meivakantie. Leer meer over de wereldberoemde kunstwerken van Van Gogh of bekijk vanuit je woonkamer een verrassende jeugdtheatervoorstelling van MAAS, ook leuk voor ouders!

Kinderkunstvakantie thuis
Thuiswerken is de nieuwe norm

Ondertussen staat het team van Corrosia niet stil. Er worden plannen gemaakt, weer gewijzigd en heel veel gevideobeld. Onderhand kennen wij de sanseveria van onze collega's beter dan ons eigen interieur.

Corrosia werkt thuis

Deel dit artikel