Ga direct naar inhoud

TEAM FRANC 2020 compleet

Terwijl men volop geniet van het Hollandse zomerweer, werken we bij Corrosia aan een mooi najaarsprogramma. Naast de opstart van onze jaarlijks terugkerende expo TEAM FRANC (met dit jaar verrassend veel aanmeldingen!) komen we in het najaar met een vervangend programma voor onze Corrosia op de Markt - Square activiteiten. Dit vindt dus wat later plaats dan je van ons gewend bent. Verder gaan we binnenkort in gesprek met Almeerders over hun visie op het Almere van de toekomst voor een revolutionair theaterproject. Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief!

Zomer in Haven: een beestachtige kindermiddag in Corrosia

Van 10 t/m 16 augustus is het Zomer in Haven, en ook Corrosia is weer van de partij met een speciaal programma voor de kleintjes. Het wordt een beestenboel met de familiefilms Minuscule 2 (6+) en De beroemde bereninvasie van Sicilië (6+).
Tijdens de speciale speurtocht kun je onze harige huidige expo Cracks of deviancy komen ruiken en voelen! Deze speurtocht is alleen tijdens Zomer in Haven mee te maken, dus reserveer snel je plekje (beperkte capaciteit)!

Minuscule 2 (6+)
In de herkansing: 2e CorrosiaPas gratis

Omdat wij onze jaarlijkse Corrosiapas-actie tijdens het Open Huis moesten afblazen, bieden we je tijdens Zomer in Haven een herkansing: kom van 11 t/m 16 augustus naar onze expo (12:00 - 17:00), koop twee Corrosiapassen voor de prijs van één en geniet weer een heel jaar voordelig van onze voorstellingen, films en expo's!

CorrosiaPas Haven
TEAM FRANC is compleet

Het team van TEAM FRANC, de jaarlijks terugkerende graduationshow waarbij Almeerders bepalen wat er in onze expo hangt, is compleet. Uit meer aanmeldingen dan ooit tevoren hebben we zes Almeerders gekozen die de aankomende maanden aan de slag gaan om de expo van TEAM FRANC - Graduationshow 2020 samen te stellen. Hou onze socials in de gaten, want binnenkort stellen we de teamleden per video aan je voor!

Volg het Facebookevent: TEAM FRANC - Graduation Show 2020 en #TEAMFRANC via social media!

TF 2020 introductie team
Filmagenda augustus: naar Italië vanuit je luie stoel

Geen vakantieplannen deze zomer? Reis aanstaande vrijdag met ons mee naar het romantische Italië met het filmdrama Martin Eden (12+). Bekijk hier de volledige filmladder van augustus.

Martin Eden betere kwaliteit

Deel dit artikel