Ga direct naar inhoud

Opening EXPO Sarah Carlier

EXPO
FROM JESUS TO DINOSAUR - Overzichtstentoonstelling van Sarah Carlier
Op zaterdag 11 mei opent de overzichtstentoonstelling From Jesus to Dinosaur van de Vlaamse fotografe/beeldend kunstenaar Sarah Carlier (1981) in onze EXPO.

Voor deze overzichtstentoonstelling is een speciale video-installatie in onze EXPO gebouwd voor een bloemlezing uit haar werk Only Jesus Saves.
Ook zijn er beelden te zien die Sarah tijdens de Covid-periode maakte in het door haar zelf benoemde Haags Organisch Openlucht Volks Museum (HOOVM). Het is een collectie foto’s van de vergankelijke sculpturen die wandelaars tijdens hun wandelingen (dé nationale bezigheid tijdens de coronacrisis) maakten van materiaal dat in het bos voorhanden was.
Tenslotte is er ook nieuw werk. Sarah laat in een overzichtskabinet werken zien waarmee zij nu bezig is; het work-in-progress Muddy Pink Dinosaur.

From Jesus to Dinosaur opent zaterdag 11 mei om 16 uur. Bij deze opening kun je aanwezig zijn. De toegang is gratis en aanmelden kan via info@corrosia.nl.
From Jesus to Dinosaur is na de opening nog tot en met zaterdag 12 oktober te bezoeken op dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot 17 uur. Toegang is gratis.
From Jesus to Dinosaur | Sarah Carlier | Expo | moderne kunst | almere | haven
Mogen we je iets vragen?
Student Windesheim doet onderzoek
Regelmatig hebben we studenten van Hogeschool Windesheim - Communicatie & Media in huis om onderzoek te doen. Op dit moment is dat Rosalinda. Ze doet onderzoek hoe we via onze socials (facebook en instagram) ons theater aantrekkelijker kunnen maken voor jongeren. Hieronder stelt ze zichzelf voor en heeft ze een verzoek: of je haar enquête wil invullen!

Hallo theaterliefhebber!

Mijn naam is Rosalinda Zuidweg en ik ben momenteel bezig met mijn afstudeeronderzoek voor Corrosia. Dit onderzoek gaat over hoe we Corrosia nog levendiger kunnen maken door meer jongeren te interesseren voor Corrosia. De enquête is bedoeld voor iedereen van 18 tot 30 jaar die woonachtig is in Almere. Behoor jij tot de doelgroep of ken jij iemand die binnen deze doelgroep valt? Vul dan de enquête in of stuur het door. Wellicht ben jij dan samen met je vriend/vriendin/kennis/vader/moeder binnenkort te vinden bij één van onze prachtige voorstellingen. Als je de enquête invult maak je namelijk kans op vrijkaarten in Corrosia!
VUL DE ENQUETE IN

Deel dit artikel