Ga direct naar inhoud

Nu thuis, straks weer naar Corrosia

De lockdown duurt nog iets langer dan we allemaal hadden gehoopt. Dat betekent dat ook Corrosia t/m 9 februari gesloten is. Wij hopen jullie daarna weer snel te kunnen verwelkomen. Tot die tijd, blijf gezond, houd je taai en zorg goed voor jezelf en je naasten!

Onderdeel van Almeerse Basisinfrastructuur Cultuur

Positieve honorering van gemeente Almere

'Op basis van een sterke visie profileert Corrosia zich als een eigenzinnige en actieve speler in stad en provincie. De organisatie bewijst daarmee van vaste waarde te zijn voor de culturele infrastructuur.'

Zomaar wat lovende woorden die wij ontvingen van de gemeente Almere. Vanaf 2021 zijn wij, samen met 27 andere culturele organisaties, trots lid van de Almere Basisinfrastructuur Cultuur (ABC). Voor het eerst deelt de gemeente meerjarige subsidies uit en Corrosia is een van de gelukkige ontvangers. Zo kunnen wij de komende vier jaar vanuit een solide basis verder bouwen en jou blijven voorzien van spannende en inspirerende kunst.

Dysfunctional matters 2017
Programma februari

Iets om naar uit te kijken

We blikken graag vooruit nu de lockdown nog iets langer duurt. Vanaf 10 februari staat onder andere op de planning: 'De nieuwe Laura' van stand-up filosoof Laura van Dolron, de biografische film 'Tesla' over de uitvinder van deze welbekende elektrische auto en de indrukwekkende solo 'Burning Butterfly XL' over het leven in een stripclub. Kortom, genoeg moois om je op te verheugen.

Fingers crossed dat wij jou dan weer mogen verwelkomen!

Anica Muller - Burning Butterfly XL
Expo TEAM FRANC t/m april

TEAM FRANC verlengd

Onze expositie TEAM FRANC - Graduation Show 2020 wordt verlengd t/m 17 april. Zodat we iedereen de kans kunnen geven om te genieten van de spannende kunst van deze aanstormende, net afgestudeerde talenten. De tijdslots staan binnenkort online.

Wil jij je alvast inlezen op wat je straks kunt gaan zien? Sinds kort staat de brochure van de tentoonstelling online, ga naar onze site om het bestand te downloaden.

TEAM FRANC 2020 Lois Notebaart
Enter op zoek naar enthousiastelingen

Ben jij een Havenaar en heb jij zin om mee te werken aan Enter?

Ook tijdens deze lockdown werkt het team van Enter Almere Haven verder aan het festival. Dit gebeurt online, samen met de wijkvertegenwoordigers. Deze zijn van essentieel belang voor Enter. Samen met hen wordt het festival geprogrammeerd en georganiseerd. Het festival vindt plaats op 23 en 24 mei 2021 in verschillende wijken in Almere Haven.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan dit festival? Dan hebben we goed nieuws! Enter is op zoek naar ondersteuning. Wij zijn onder andere op zoek naar wijkvertegenwoordigers in de volgende wijken: De Laren, De Meenten, De Grienden en Haven Centrum. Ben jij of ken jij iemand die zich hard maakt voor meer cultuur in zijn of haar wijk? Laat het ons weten door een mail te sturen naar enter@corrosia.nl met als onderwerp ‘Ik help mee’.

Enter overleg locaties
Corrosia tipt: Bedtime stories

Nu te beluisteren op Spotify

Eerder te zien op onder andere Oerol, nu te beluisteren vanaf je bank, bed of luie stoel. Bedtime stories van performance collectief URLAND is een duister sprookje, in de vorm van een hoorspel ingesproken door Thomas Dudkiewicz. Ontdek hoe drie generaties verhalenvertellers verhalen gebruiken om grip te krijgen op hun leven.

URLAND - Bedtime stories Spotify

Deel dit artikel