Ga direct naar inhoud

Muzikale SOLO#1 binnenkort te zien

Heuglijk nieuws! Donderdag 27 augustus vindt sinds lange tijd weer de eerste theatervoorstelling plaats in onze zaal. SOLO#1 van celliste Amber Docters van Leeuwen neemt je mee op haar allereerste reis vanuit het weeshuis in Seoul naar haar nieuwe thuis in Den Haag. Een hoopvolle muzikale performance over existentiële leegte. Noteer 23 augustus alvast in je agenda!

Binnenkort kan je de rest van het theaterprogramma van september en oktober op onze site vinden. Helaas zullen er door de corona crisis minder theatervoorstellingen in het najaar te zien zijn dan je van Corrosia gewend bent. Hetgene wat te zien zal zijn belooft veel goeds!

tot 17 okt / 12 - 17 U / EXPO
Valentina Gal - Cracks of Deviancy

Beeldend kunstenaar Valentina Gal neemt je mee naar de wereld van de hondenshows, sauna’s en de fans van het furry fandom. Een sensuele hyperrealiteit waarmee zij met deze expo de impact van technologie op het hedendaagse leven wilt laten zien.

Sinds afgelopen vrijdag is de expositie ook weer een uur voor aanvang van filmvertoningen en theatervoorstellingen geopend. Reserveren is niet meer verplicht, nog steeds wel gewenst!

Valentina Gal - Cracks of Deviancy
Openluchtfilm geannuleerd

Dit jaar kan de Openluchtfilm niet plaatsvinden. Met de regels van 1,5 meter samenleving in ons achterhoofd zien wij helaas hiervoor geen mogelijkheden. We hopen jullie volgend jaar allemaal samen te zien op de Markt tijdens die zwoele zomeravond in augustus.

In het najaar organiseren wij twee alternatieve evenementen in het kader van Corrosia Square. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan dit programma. Houd onze site in de gaten voor meer info.

Fotograaf: Sjoerd van Eijnsbergen
TEAM FRANC Graduation show 2020

Je hebt nog precies drie dagen om je aan te melden voor #TEAMFRANC 2020

Woon jij in Almere en heb je zin om in de wereld van kunst te duiken? Ben jij een echte teamplayer of juist een solist met een stevige mening? Geef je dan op voor TEAM FRANC!

TEAM FRANC 2019 opening
Kunstbende Flevoland

Spot veelbelovend talent

Al zeven jaar lang is Corrosia de trotse organisator van het Flevolandse Kunstbende traject. Kunstbende is een makers wedstrijd voor creatieve jongeren van 13 tot en met 18 jaar.

Nadat de Flevolandse voorronde in april gecanceld moest worden is er gelukkig een nieuwe datum gevonden. Op zaterdag 12 en zondag 13 september kan jij vanuit je woonkamer Flevolands talent spotten. De hele voorronde wordt live gestreamed en is te zien op www.kunstbende.nl

Kunstbende 2019 finale

Deel dit artikel