Ga direct naar inhoud

Tot snel in 2022!

Beste bezoekers,

Ten eerste wensen we jullie natuurlijk een geweldig 2022 vol cultuur, namens het hele team van Corrosia. Ten tweede hebben ook wij helaas onze deuren gesloten tijdens deze lockdown. Balen, maar het is niet anders. Achter de schermen werken we hard verder om straks weer open te mogen voor theater, film, beeldende kunst, koffie en meer. Tot die tijd delen we online activiteiten met je en kijken we terug op de Corrosia-hoogtepunten van de afgelopen tijd. Zodra we weten wanneer we weer open mogen hoor je van ons over het nieuwe programma. Blijf gezond, tot volgend jaar!

Podcast de luisterclub
Aflevering 1 is nu live!

We mogen even geen films vertonen, maar we mogen er wel over praten. Dat doen we dan ook in De luisterclub, onze eigen podcast waarin de Kunst, Theater en- Filmkijkclub zich samen over 1 kunstwerk buigen. Met Luc de Groen (dramaturg en filosoof), Marcel Lenssen (scenarioschrijver) en Marijke Phoa (kunsthistoricus en filmwetenschapper).

Aflevering 1 gaat over de hartverscheurende én hartverwarmende film Babyteeth uit 2020. Luisteren kan nu via Spotify. Meer ontdekken over onze online programmering doe je in de Shownotes. Babyteeth is onder meer te bekijken via CineTree en Pathé Thuis.

Babyteeth_2021
KROOST keert terug in de voorjaarsvakantie

Hoe jammer we het ook vinden dat jeugdprogramma KROOST deze vakantie niet door kon gaan, niet getreurd. KROOST keert terug in de volgende schoolvakantie! Hoe het programma er precies uit zal zien houden we nog even geheim, maar we kunnen we vast verklappen dat het een combinatie zal zijn van toneel, film en activiteiten waarbij je zelf creatief aan de slag kunt. Houd onze online kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Coco

Deel dit artikel