Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 8 augustus 2017

Corrosia Theater, Expo & Film en de nieuwe bibliotheek sluiten deze zomervakantie op vrijdag 25 augustus feestelijk af met de - inmiddels traditionele - Openluchtfilm op de Markt in Almere Haven. Almeerders hebben via de online poll gekozen voor La La Land (AL), de grote Oscar-winnaar in 2017 met Emma Stone en Ryan Gosling in de hoofdrol. Het plein zal helemaal in het teken staan van muziek. Daarnaast volop popcorn, lekkere drankjes en hopelijk een zwoele zomeravond! Meer weten? www.corrosia.nl

Drinks - Music - Art
First Friday

Nog een paar weken tot de eerste editie van First Friday: op vrijdag 1 september heeft het nieuwe team programmeurs voor het eerst de regie in handen binnen de muren van Corrosia en staat het publiek een gevarieerde culturele avond te wachten. Maar wie zijn de jonge programmeurs die het komende seizoen vormgeven eigenlijk?

Theaterliefhebber Sylvia is afgestudeerd dramaturg en heeft een scherp oog voor detail. Kunstkenner Charlotte studeerde cultuurgeschiedenis en is thuis in alle kunstvormen. Muziekwetenschappen-studente Roselinde brengt een dosis muzikale kennis aan boord en actrice en zangeres Eline is niet alleen thuis in het muziektheatervak maar studeert ook literatuur- en cultuurwetenschap. Samen vormen zij een gemêleerd gezelschap en willen ze niets liever dan zes edities lang hun passie voor kunst en cultuur delen en daar ook nog eens een hele gezellige avond omheen creëren!

Meer weten? Houd de kanalen van First Friday in de gaten.

First Friday Team 2017

Deel dit artikel