Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 26 april 2016

Er komen weer feestdagen aan! Corrosia Theater, Expo & Film is daarom woensdag 27 april (Koningsdag) en donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag & Hemelvaart) gesloten. Maar niet getreurd: de overige dagen is er genoeg te doen! Er staan bijzondere Vrijdagavond Films geprogrammeerd, op de vooravond van 4 mei speelt Theater na de Dam de voorstelling Een oorlog om in te wonen, er vinden elke zaterdag (t/m 21 mei) om 13 en 15 u gratis rondleidingen plaats door de tentoonstelling (Re)Thinking Space, en we kijken uit naar een mooie dansvoorstelling en een concert! In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over het programma van de komende weken.

Corrosia zoekt Kassamedewerkers / Gastheren|vrouwen

Om het team van Avond Coördinatoren aan te vullen is Corrosia Theater, Expo & Film op zoek naar Kassamedewerkers / Gastheren|vrouwen. Woon je in Almere en wil je bij een culturele instelling werken? Solliciteer dan voor 6 mei op deze vacature via vacature@corrosia.nl. Als gastheer/vrouw ben je het gezicht van onze organisatie: je ontvangt artiesten en bezoekers, je zorgt voor een goed verloop van de avond (zowel voor als achter de schermen, in het theater en de expo), je lost eventuele problemen op en houdt overzicht, je bent aanspreekpunt voor technici, je draait kassa, scant kaartjes en beantwoord vragen van bezoekers. Bekijk de hele vacature op onze website. 

Zaal Corrosia Theater Expo & Film
Heeft u al gestemd op de Openluchtfilm?

Op vrijdagavond 24 juni staat de Openluchtfilm op de Markt in Almere Haven in het teken van petticoats, popcorn, vetkuiven, suikerspinnen en hotdogs. En de filmkeuze is aan u! U kunt dit keer kiezen uit Grease (1978, 6+), Cry Baby (1990, 6+), Saturday Night Fever (1977, 6+) en The Blues Brothers (1980, 6+). Breng uw stem uit via de website. De Openluchtfilm is een samenwerking tussen de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film.

Openluchtfilm

Deel dit artikel