Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 5 september (2018)

Het theaterseizoen gaat bij Corrosia Theater, Expo & Film op volle toeren van start! Dit weekend heeft u nog de kans om het bijzondere stadsspel De Rally te zien in Almere Stad (ook te zien met CorrosiaPas). Volgende week is er niet één, maar zijn er weliswaar twee ijzersterke voorstellingen te zien. Van een 'adembenemende kijk op romantische liefde' (Trouw) met Het lijden van de jonge Werther tot de briljante Vlaamse theatermaker Benjamin Verdonck met Liedje voor Gigi. Mocht het verlangen naar de zomer tóch te groot worden, dan kunt u uw hart ophalen bij Corrosia Danst! Een bruisend tangofestijn in de openlucht! Scroll naar beneden voor meer informatie.

wo 12 sep / 20:30 U / Theater
Toneelschuur Producties - Het lijden van de jonge Werther
HARTSTOCHT IN LUIPAARDPRINT ‘Adembenemende theatrale kijk op romantische liefde’, schreef Trouw over Arbo’s regie Het lijden van de jonge Werther, naar Goethe’s beroemde roman uit 1774. Hart en hoofd Tijdens zijn verblijf op het platteland wordt Werther hevig verliefd op Lotte, een meisje dat al verloofd is met Albert. Hij gooit zijn hartstocht volledig in de...
Lees verder ...
do 13 sep / 20:30 U / Theater
Toneelhuis / Benjamin Verdonck - Liedje voor Gigi
ODE AAN DE BETOVERING ‘Troostend theater voor een verwarrende wereld’, kopte de Vlaamse krant De Morgen over dit miniatuurtheater van Benjamin Verdonck. Miniatuurtheater De Vlaamse theatermaker en beeldend kunstenaar Verdonck is een verhalenverteller pur sang. Zijn taal: beelden, veel beelden. Maar ook livemuziek en over elkaar buitelende gedachtes en anekdotes. Liedje voor...
Lees verder ...
1, 2, 8 & 9 sep / Theater / op locatie
Bad van Marie - De Rally

Hoe goed kent u Almere? Laat u verrassen door De Rally van het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie! De afgelopen maanden heeft het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie zich ondergedompeld in Almere Stad en daar een uniek interactief stadsspel ontwikkeld. Kom met De Rally op plekken in Almere Stad waar u nog nooit eerder bent geweest. Nieuwsgierig? Koop uw kaarten hier!

De Rally - © Michiel Landeweerd
ZO 16 sept / 16 - 22u / dans
Corrosia Danst

Het jaarlijkse dansfestijn van Corrosia Theater, Expo & Film draait dit keer om de tango. Meedoen, kijken: alles kan. Het programma is een drietrapsraket: professionals treden op, amateurs werken zich in het zweet en ook bezoekers mogen zich in andermans armen storten om het plein over te zwieren. Klik hier voor meer informatie!

© Edwin Luk | Damian Rosenthal & Vanessa Fatauros
Vrijdag filmdag!

Kom deze vrijdag naar de film Daphne (12+) een bijzonder portret van Daphne, een dolende Britse dertiger.
Op vrijdag 14 september is het mogelijk om uw zomerhart op te halen bij de bejubelde film Call me by your name (12+). ‘Regisseur Luca Guadagnino, meester van de verleiding, laat de erotiek knetteren’, kopte de Volkskrant. Beide films zijn te zien om 11u & 20u.

Call me by your name