Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 4 juli 2017: special Filmzomer

Ook in de zomer volop films te zien in Corrosia Theater, Expo & Film! Elke vrijdag in juli en augustus vertonen we de mooiste art-house films. Zink lekker weg in een wereld vol avontuur, drama, romantiek of fantasie en geniet na met een heerlijke lunch of lekker drankje bij Café ROEST van Triade.

Onderstaande films zijn zowel om 11.00 als 20.00 uur te zien op de aangegeven data.

Broodje Film: Eerst om 11.00 uur naar de film, dan naar Café ROEST voor een broodje van de dag en koffie, thee, melk of karnemelk (overige consumpties zijn voor eigen rekening). Kaarten à € 7,50,-, CorrosiaPashouders betalen slechts € 4,- voor Broodje Film.

Avondvertoning: Dezelfde film vertonen we in de avond om 20.00 uur nogmaals. Dit keer in combinatie met een consumptie na afloop van de film aan de bar van Café ROEST. Kaarten à € 6,50 (incl. consumptie na afloop van de film). Toegang voor CorrosiaPashouders is gratis (excl. consumptie na afloop).

Filmzomer 2017
VR 7 JUL / 11 & 20 U / FILM
Belgica (16+)

De broers Frank en Jo openen samen een nachtclub. Binnen de kortste keren wordt Belgica dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-'n-roll van de bezwete muren spat. The sky lijkt the limit, maar naarmate het succes toeneemt, groeien de broers steeds meer uit elkaar.

2016, Felix van Groeningen

Belgica
VR 14 JUL / 11 & 20 U / FILM
United States of Love (12+)

Polen, 1990. Het communistische juk is afgeworpen en de Polen proeven voor het eerst van vrijheid, maar zijn ook onzeker over hun toekomst. Menselijke gevoelens blijven ondanks de veranderingen hetzelfde: hoop en verlangen, gevangen tussen werk, familie, geloof, begeerte en onthouding.

2016, Tomasz Wasilewski

United States of Love
VR 21 JUL / 11 & 20 U / FILM
Paterson (6+)

Paterson is een buschauffeur in de gelijknamige stad Paterson, New Jersey. Hij rijdt zijn dagelijkse route, observeert de stad door zijn voorruit en schrijft gedichten. De film is een liefdevol verslag van de dagelijkse routine.

2016, Jim Jarmusch

Paterson
VR 28 JUL / 11 & 20 U / FILM
The Happiest Day in the life of Olli Mäki (6+)

Waargebeurd verhaal van de Finse bokser Olli Mäki die zich klaarmaakt voor het titelgevecht in de vedergewichtsklasse in 1962 tegen de Amerikaanse titelhouder Davey Moore. Wanneer Olli verliefd wordt op Raija, verliest hij echter interesse in de wedstrijd.

2016, Juha Kuosmanen

Olli Maki
VR 4 AUG / 11 & 20 U / FILM
Lion (12+)

Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.

2016, Garth Davis

Lion
VR 11 AUG / 11 & 20 U / FILM
Verdwijnen (12+)

Het jaarlijkse bezoek van Roos aan haar moeder in Noorwegen is dit keer anders. Ze heeft slecht nieuws. Het verleden maakt het voor Roos echter onmogelijk om dit aan haar moeder te vertellen. Geholpen door haar halfbroertje en een oude liefde vinden de twee vrouwen toenadering.

2017, Boudewijn Koole

Verdwijnen
VR 18 AUG / 11 & 20 U / FILM
King of the Belgians (AL)

De Koning der Belgen is op een missie in Istanboel wanneer zijn koninkrijk uiteenvalt: hij moet onmiddelijk terug om zijn land te redden. Omdat een zonnestorm alle luchtverkeer platlegt, begint hij een odyssee door de Balkan.

2016, Peter Brosens & Jessica Woodworth

King of the Belgians

Deel dit artikel