Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 31 augustus 2016

Vanaf morgen is het weer september en begint dus het nieuwe seizoen in de theaterwereld! Ons theaterseizoen start officieel op zaterdag 17 september met de veel geprezen voorstelling Liefdesverklaring van fABULEUS en NBprojects. Niet missen! Voor die tijd biedt Corrosia Theater, Expo & Film nog veel meer: de expositie EREMLA is elke dinsdag t/m zaterdag gratis toegankelijk en tijdens het Rabobank Almere Haven Festival (3 & 4 september) kunt u mee met de gratis rondleidingen door de theaterzaal en de expositie. Daarnaast begint op 2 september de reguliere filmprogrammering weer en bieden we een nieuw programmaonderdeel aan: Broodje Film. Lees er alles over in deze nieuwsbrief!

Vrijdag / 11.00 uur / FILM
Broodje Film

Wat is er gezelliger dan na de film lekker te lunchen? Vanaf vrijdag 2 september biedt Corrosia Theater, Expo & Film in samenwerking met Café ROEST van Triade Flevoland het volgende aan: Broodje Film. Eerst om 11.00 uur de bios in, daarna naar Café ROEST voor een broodje en een drankje. De ochtendfilm is hetzelfde als de avondfilm, alleen met het verschil dat u daarna een broodje krijgt (vooraf gekozen door Triade) en een drankje (koffie, thee, melk of karnemelk. Alle overige bestellingen zijn voor eigen rekening).

Kaarten voor Broodje Film zijn voor € 7,50 te koop via www.corrosia.nl of aan de kassa, dit is voor de film inclusief lunch. CorrosiaPashouders betalen voor Broodje Film € 4,-.

De avondfilm blijft daarnaast gewoon bestaan, aanvang 20.00 uur, € 5,-, CorrosiaPashouders gratis.

Deel dit artikel