Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 28 november 2017

Corrosia Theater, Expo & Film haalt graag de meest vernieuwende en eigenzinnige hedendaagse choreografen naar Almere. De komende maanden staan er daarom volop dansvoorstellingen geprogrammeerd: van "de koningin van het minimalisme" Krisztina de Châtel (en Neuer Tanz, 2 december) tot een andere minimalist die geïnspireerd is door hiphop en breakdance (Guilherme Miotto, 27 januari); van Kristin de Groot en Piet Rogie die voor het eerst samen op de vloer staan en een voorstelling over hun 25 jarige liefde danst (Giulio D'Ana, 8 februari) tot het verlangen naar troost en stilte dat naar voren komt in een onderzoek door twee dansers en het Cello Octet Amsterdam naar de muziek van Arvo Pärt (Samir Calixto, 17 februari). Wij kijken er al naar uit!

vr 1 dec / 20:00 U
First Friday: Drinks – Music – Art

Aankomende vrijdag is er weer een FIRST FRIDAY, dit keer met als thema spoken word! Het team heeft wederom een mooie avond samengesteld met verrassende acts. Stephan Peters en band openen de avond met “Als ik oud ben”, een kleinkunstvoorstelling waarin ze een ode brengen aan het luisterlied. Amsterdamse spoken word artiest Sleepy the Poet combineert spoken word met straatfotografie en muziek in zijn recente kunstproject “The Wake Up”, dat exclusief komende vrijdag bij ons te zien is. Lisanne van Aert en Mart Schalken dragen eigen geschreven teksten voor en de band Hilbrandt sluit de avond af met ronkende dansbare nummers van hun nieuwe album MoToR.

Meer weten? Check dan onze kanalen en vergeet niet om je aan te melden bij ons evenement op Facebook. Tot vrijdag!

First friday december
Ondertussen bij de buren...
Suburbia in de Buurt

Suburbia in de Buurt is het nieuwe meerjarige project van Theatergroep Suburbia. Almeerders gaan hun levensverhalen delen met Suburbia in de Buurt en vanaf juni 2018 voorstellingen spelen. Momenteel zoekt het stadsgezelschap naar Almeerders en hun verhalen met als centrale vraag: Hoe werd Almere jouw thuis?

Suburbia trekt momenteel door de stad op zoek naar verhalen en hun vertellers. Aanmelden kan bij Suburbia. Mail erica@theatergroepsuburbia.nl. Meer informatie: www.almeremijnthuis.nl

Suburbia Almere

Deel dit artikel