Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 28 maart 2017

De komende weken staan weer een aantal pareltjes op het programma van Corrosia Theater, Expo & Film: Forever Young waarin Marijn Brussaards alter ego Young Ludo de Amerikaanse hiphop- en rapcultuur onderzoekt, de bijzondere dansvoostelling The Nonsense Society van choreograaf Jasper van Luijk / Korzo met live begeleiding van componist en cellist Antonis Pratsinakis, en De Theatertroeps vertolking van Shakespeares Driekoningenavond/Twelfth Night of: Zie zelf maar. Negeer het mooie weer dus en kom volop genieten in Corrosia Theater, Expo & Film!

First Friday
Jong talent gezocht

Wij zijn op zoek naar jonge cultuurprofessionals (18-25 jaar) die samen vanaf september op elke eerste vrijdag van de maand een artistieke festivalavond willen organseren. Samen vormen zij de redactie en ze krijgen carte blanche. Bottom line: het programma moet artistieke kwaliteit hebben. Wat dat is, daarover mag natuurlijk stevig worden gediscussieerd.

Uit het team van First Friday zijn twee verantwoordelijk voor productie en programmering, de andere twee voor promotie (affiniteit met social media is een pré) en programmering. Samen zijn zij verantwoordelijk voor een inhoudelijke avond die vlekkeloos verloopt en veel publiek trekt vanwege de goede promotie. Voor alle werkzaamheden is er overleg en ondersteuning vanuit Corrosia.

Heb je interesse? Bekijk hier de hele vacature. Solliciteren is mogelijk tot 11 april a.s.

First Friday © Steijn Leijzer
Cinema Colleges
Leer alles over film!

Als je gezellig in de bioscoop zit en geboeid naar een film kijkt, denk je er vast niet over na, máár: je wordt gemanipuleerd! Hoe jij een film beleeft, heeft grotendeels te maken met de keuzes van de filmmaker op het gebied van cameravoering, montage, geluid en acteren. Aan de hand van fragmenten uit oude en nieuwe films, bekende en onbekende, van Hollywood tot arthouse, laat filmdeskundige Rudi de Boer zien hoe cinema werkt. De Cinema Colleges vinden plaats op 17 mei, 24 mei, 31 mei en 7 juni om 20.00 uur in Corrosia Theater, Expo & Film.

Rudi de Boer
Ondertussen bij de buren...
An IntEns Evening - Goede Rede Concerten

‘InTens Evening’ van het Intercontinental Ensemble, negen jonge blazers en strijkers uit de hele wereld die elkaar steeds in Amsterdam ontmoeten. Daarnaast speelt elk van hen ook in andere ensembles en orkesten in Nederland of in hun thuisland. Vanavond een programma met muziek van Albéniz, Debussy, Beethoven en Nino Rota.
Entree 15 euro, t/m 18 jaar 5 euro. Dit concert vindt zaterdag 8 april om 20.15 uur plaats in kerk Goede Rede in Almere Haven. Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Goede Rede Concerten An IntEns Evening

Deel dit artikel