Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 23 januari 2018

De komende twee weken hebben we een mooie mix van genres in de aanbieding bij Corrosia Theater, Expo & Film: van dans tot circustheater en van film tot muziek. En niet te vergeten op vrijdag 2 februari de allerlaatste FIRST FRIDAY-editie van het huidige team jonge cultuurprofessionals Charlotte, Eline, Sylvia en Roselinde! Niet missen dus

Vernieuwende dans bij Corrosia

Het is weer tijd voor dans in Corrosia Theater, Expo & Film! Van de Braziliaanse Guilherme Miotto met zijn voorstelling Even Worse (27 januari), waar hij hiphop en breakdance als inspiratiebron gebruikt, tot de ook Braziliaanse Samir Calixto die in de voorstelling Summa samen met het Cello Octet Amsterdam de tijdloze muziek van Arvo Pärt onderzoekt (17 februari). Ondertussen staan in Panorama van Giulio D'Anna (8 februari) de bekende danskunstenaars Kristin de Groot en Piet Rogie voor het eerst samen op de vloer in een duet over hun 25-jarige liefde. Bekijk hier het hele dansprogramma van de komende maanden.

Samir Calixto - Eyjólfur Eyjólfsson
Films op vrijdag

De komende weken vertonen we op vrijdag zowel 's ochtends als 's avonds interessante art-house films. Op vrijdag 26 januari duiken we in de Braziliaanse film Vazante in de nadagen van het Portugese kolonialisme. In The Big Sick op vrijdag 9 februari zien we hoe het waargebeurde liefdesverhaal tussen de Pakistaanse Kumail Nanjiani en de Amerikaanse Emily 1400 jaar oude tradities overbrugt. Verder in februari: Paris Can't Wait (16 februari) en L'Amant Double (23 februari). Ook voor de jongste filmliefhebbers staan er tijdens de kinderkunstvakantie KROOST weer spannende films op het programma. Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl.

L'Amant Double

Deel dit artikel