Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 20 juni 2017 special Wasserette

DE WASSERETTE DE MUSICAL: GRATIS SPEKTAKEL OP DE MARKT IN ALMERE HAVEN MET O.A. HET ALMEERS JEUGD SYMFONIE ORKEST

Twee jaar geleden kwamen Koos en Yfon vanuit Amsterdam naar Almere om aan de Kerkgracht een wasserette mét Airbnb te runnen. Zijn hun dromen voor het centrum van Haven uitgekomen? Komt het zien en maak het mee tijdens het spektakel op de Markt op zondag 25 juni om 15.00 uur met het voltallige Almeers Jeugd Symfonie Orkest, het koor TOP-Almere en gasten uit De Wasserette. De musical is gratis te bezoeken. Zeker zijn van een zitplek? Neem een eigen stoel mee!

In 2015 kwam buurtsoap De Wasserette voor het eerst naar Almere en volgden bezoekers zes avonden lang in café Plein 19 aan de Kerkgracht in Almere Haven het wel en wee van de twee oud-Amsterdammers Koos en Yfon. Samen met hun bastaardhond Tarzan besloten zij vanuit Amsterdam-Noord naar Almere te verhuizen om hier een wasserette te openen. In het voorjaar van 2017 vond de tweede reeks van deze theatervoorstellingen plaats in hetzelfde café, en zagen we hoe Koos & Yfon hun zaken uitbreidden met een Airbnb. Nu de zomer begonnen is hebben Koos en Yfon wel zin in een feessie, en zetten ze samen met o.a. het Almeers Jeugd Symfonie Orkest de Markt op stelten!

De Wasserette de Musical © Marlise Steeman
Praktisch

Wat? De Wasserette de Musical
Waar? Markt in Almere Haven (1354 AP)
Wanneer? zondag 25 juni, 15.00 uur
Gratis toegang. Zeker zijn van een zitplaats? Neem een eigen stoel mee!

Met: AJSO, TOP-Almere, Rogier Schippers, Huug van Tienhoven, Lynn Meijer, Saar Rombout, Maartje Fijen, plaatselijke ondernemers en Almeerse talenten
Regie: Kees Scholten
Vormgeving: Tessa Verbei

De Wasserette de Musical is een productie van Corrosia Theater, Expo & Film in samenwerking met Volksoperahuis en met steun van BankGiro Loterij Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland, Cultuurfonds Almere, de nieuwe bibliotheek, De Schoor, Triade Flevoland en Gemeente Almere.

De Wasserette de Musical is onderdeel van Corrosia Square: een artistiek zomerprogramma op de Markt in Almere Haven. In alle projecten werken kunstenaars, theatermakers en inwoners van Almere samen.

Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl

De Wasserette de Musical banner

Deel dit artikel