Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 20 juli 2016

Kom ook tijdens de zomer naar Corrosia Theater, Expo & Film voor bijzondere films (elke vrijdag!) en de modetentoonstelling EREMLA van Kasper Jongejan (dinsdag t/m zaterdag open, gratis toegang). De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn daarnaast al in volle gang: het programma van september/oktober staat online en de kaartverkoop is gestart. Daarnaast begint Corrosia Theater, Expo & Film in september met een uitgebreid cultureel educatieprogramma voor alle basisscholen van Almere waarin we – zo kregen we gister te horen – ondersteund worden door Rabobank Almere! Houd onze website in de gaten voor meer nieuws rondom dit project en onze programmering. Tot ziens in Corrosia Theater, Expo & Film!

Help Kasper Jongejan mee in zijn zoektocht naar de Almeerse culturele identiteit

Kasper Jongejan, een jonge modeontwerper en kunstenaar uit Almere, heeft zijn eerste solotentoonstelling EREMLA in Corrosia Theater, Expo & Film gebaseerd op de stad van zijn hart. Geïnspireerd door de architectuur en infrastructuur van de verschillende Almeerse stadsdelen heeft Kasper een modecollectie ontworpen die zijn visie op Almere weerspiegelt. Tijdens de tentoonstelling onderzoekt hij de culturele identiteit van Almeerders en gaat met deze resultaten een vervolgcollectie ontwerpen dat volgens hem dé klederdracht van Almere zou kunnen zijn. Voor zijn onderzoek zit hij niet alleen met zijn neus in de boeken, maar gaat hij het liefst in gesprek met de echte kenners van Almere: de bewoners en bezoekers. Help Kasper door met hem in gesprek te gaan, schets een eigen modetekening, borduur mee aan het kledingstuk voor Almere Hout en vergeet niet de enquête in te vullen. Kijk op www.corrosia.nl voor data waarop hij aanwezig is.

Eremla © Melissa Duijn
Blijf op de hoogte van Corrosia Theater, Expo & Film

Volg Corrosia Theater, Expo & Film op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de programmering. Vind ons op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Pinterest!

https://www.youtube.com/user/CorrosiaAlmere

Logo Corrosia Theater, Expo & Film

Deel dit artikel