Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 15 maart 2016

Vanavond staat er weer een bijzonder muzikaal duo op de planken van Corrosia Theater, Expo & Film in de serie Thijs Borsten daagt uit: Fadozangeres Maria de Fátima en gospelzangeres Michelle David samen uit volle borst. Hoe zal dat klinken? Waar de gospel zich kenmerkt door grootse uithalen, zoekt de fado het in melancholie en sereniteit. Een bijzondere ontmoeting van twee expressieve, maar totaal verschillende stijlen en diva’s! Bekijk hier alvast de trailer voor vanavond en koop kaartjes online of vanaf 19.30 uur aan de kassa. 

Vanaf 25 maart
Nieuw: de Almeerse Theater Kijkclub

Heeft u zich al ingeschreven voor de Theater Kijkclub? Corrosia Theater, Expo en Film en Kunstlinie Almere Flevoland starten 25 maart 2016 samen deze club waarmee u naar acht bijzondere theatervoorstellingen in Almere gaat. Voorafgaand aan de voorstelling krijgt u alles te horen over de achtergrond en de inhoud van de voorstelling, een exclusieve inkijk in de actuele Nederlandse theaterpraktijk en ontmoet u de makers. Met de Theater Kijkclub leert u naar een voorstelling te kijken, krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen en de geschiedenis van theater en wordt u op de hoogte gebracht van wat er te zien is in grote en kleine theaters in Nederland. Elke avond neemt regisseur en dramaturg Merel van Huisstede u mee in de wereld van het theater. Kosten: € 100,- per persoon (inclusief toegangskaarten voor voorstellingen). Kijk voor meer informatie op onze website of meldt u aan via info@corrosia.nl

Don Carlos vierkant
Oproep: kinderen gezocht voor voorstelling Theater Artemis

De voorstelling ALS JE MAAR HARD GENOEG RENT, weet niemand meer waar je bent van Theater Artemis is een ode aan (en gaat over) bewegen. Daarom wil Jetse Batelaan (regie) graag elke voorstelling het podium geven aan twee kinderen uit de doelgroep. Theater Artemis is op zoek naar 2 Almeerse kinderen die een spreekbeurt kunnen geven (1,5 min) over hun sport.
- Kind 1: is een paardrijmeisje van 8, 9 of 10 jaar.
- Kind 2: is een ander sportief kind/ jongen of meisje (ook van 8, 9 of 10 jaar) die aan een sport doet (dansen, voetbal, hockey, circus, schaken etc).

Ouders kunnen zich melden bij annemarie@artemis.nl voor vragen of aanmelding. De voorstelling staat op 9 april 2016 in Corrosia Theater, Expo & Film. Kijk hier voor meer informatie.

Oproep Artemis

Deel dit artikel