Ga direct naar inhoud

De laatste puzzelstukjes worden gelegd

We staan te popelen om weer bezoekers te mogen ontvangen. Op dit moment zijn we druk aan het puzzelen met ons programma en onze locatie zodat we binnen de gestelde regels toch een bijzonder aanbod kunnen presenteren.

Ondertussen bij Corrosia....

... wordt er flink geboend, geschuurd en geverfd. Ons techniekteam zit niet stil en gebruikt deze tijd voor het jaarlijkse onderhoud. Zodat we ons straks, met een keurig verfje en een kittig lakje, weer van onze beste kant kunnen laten zien.

Onderhoud zaal mei 2020
Corrosia Square 2020

Elke zomer trekken we naar buiten en organiseert Corrosia allerlei evenementen op de Markt. Met vorig jaar een pop-up fotostudio van Jan Hoek tijdens Expo voor 1 Dag, een zwoele editie van de Openluchtfilm (i.s.m. de nieuwe bibliotheek) en een geslaagde Corrosia Danst Urban.

Momenteel is Corrosia in gesprek met onze partners om te kijken hoe we een nieuwe draai aan onze buitenprogrammering kunnen geven. Juist in deze tijden is het fijn om je zorgen te vergeten en te genieten van mooie dans en uitdagende films.

Corrosia Danst 2019 publiek plein
Programmabrochure gemist?

Wellicht heb je onze brochure al gemist op je deurmat. Het duurt momenteel langer om het programma van Corrosia vast te stellen door alle maatregelen op het gebied van corona. Dit betekent dat er voorlopig helaas geen papieren brochure komt zoals u gewend bent. Uiteraard houden wij u via deze nieuwsbrief, social media en onze website op de hoogte van het programma.

Programma brochure mei 2020

Deel dit artikel