Ga direct naar inhoud

Kerstvakantie 2019

We sluiten 2019 af met twee bijzondere films: herkenbaar familiegetob in de Franse kerstfilm Un conte de Noël en een kijkje in het hoofd van Vincent van Gogh in het veelgeprezen At eternity's gate. 

Ontdek het werk van zes hedendaagse kunstenaars in door Almeerders samengestelde tentoonstelling TEAM FRANC - Graduation Show 2019. Deze expo is tijdens de kerstvakantie gratis te bezoeken tijdens reguliere openingstijden, met uitzondering van 25 en 26 december en 1 januari. 

Zoekt u nog een bijzonder kerstcadeau? Verras iemand met een theater- of dansbezoek bij Corrosia - nog eens duurzaam ook.

Corrosia wenst u fijne feestdagen en een cultureel 2020!

VR 13 DEC / 11 U & 20 U / FILM
At eternity's gate (12+)

Won een Zilveren Leeuw op het filmfestival van Venetië

'Een film over kunst an sich', volgens regisseur Julian Schnabel. Deze kleurrijke speelfilm gaat over de laatste jaren van de  op 37-jarige leeftijd overleden schilder Vincent van Gogh.

Film At eternity's gate
VR 27 DEC / 11 U & 20 U / FILM
Un conte de Noël (12+)

Warme maar pijnlijke kerstfilm

Voor het eerst sinds lange tijd is enfant terrible Henri aanwezig bij het jaarlijkse kerstdiner. De sfeer wordt beheerst door onverwerkt leed en verdriet uit het verleden. Een tragikomisch verhaal waarin voor iedereen wel iets herkenbaars te zien is in het geploeter van deze disfunctionele familie.

Film Conte de Noël
VR 3 JAN / 11 & 20 U / FILM
So long, my son (9+)

★★★★ - de Volkskrant

Een kritisch maar realistisch epos over twee Chinese gezinnen, beschreven vanuit het perspectief van de gewone man. Op een treffende manier toont So long, my son de absurditeit van de Chinese éénkindpolitiek.

So long, my son
THEATERPROGRAMMA JANUARI

Verrassend theater van aanstormend talent

De kerstvakantie is een mooi moment om alvast vooruit te blikken op het theaterprogramma van het nieuwe jaar. Zo staan in januari onder andere boekbewerking Weg met Eddy Belleguele en lifestyle opera Life, oh life bij Corrosia op de planken.

Club Gewalt - Life, oh life

Deel dit artikel