Ga direct naar inhoud

Filmprogramma zomer bekend

Vorige week was het zover. Na maar liefst veertien weken en vier dagen ontving Corrosia weer haar eerste bezoekers. De eerste filmvertoning was direct uitverkocht. Wat was het fijn om weer voorzichtig op te starten.
Het filmprogramma van juli en augustus staat online en belooft veel goeds. Kom jij deze zomer genieten van inspirerende arthouse films?

Pssst... er zijn nog kaartjes voor de klassieker Thelma and Louise (12+) vanavond, spendeer de tropische avond in onze koele, goed geventileerde filmzaal!

1e filmvertoning na corona sluiting
Filmprogramma juli en augustus online

Nog geen vakantieplannen? Kom naar Corrosia elke vrijdagavond en laaf je aan bijzondere en inspirerende films, zoals de Russische cultfilm Stalker (12+) of de Zuid-Koreaanse Oscarparel Parasite (16+).

Parasite
TEAM FRANC Graduation show 2020

Op zoek naar Almeerders voor een van de bekendste projecten van Corrosia

Voor het zevende jaar op rij steunt Corrosia de aanstormende generatie kunstenaars met een jaarlijkse groepsexpositie die volledig wordt samengesteld door een team van Almeerse inwoners, met burgemeester Franc Weerwind als teamleider.

Team Franc wervingsbeeld 2020
Bij de buren: Vis à Vis opent toch haar poorten

Leuk nieuws voor theaterliefhebbers! Onze Almeerse collega's van Vis à Vis kunnen toch deze zomer hun poorten openen voor hun spektakeltheaterstuk Robot. Hun terrein bij het Almeerderstrand heeft meer dan genoeg ruimte om de anderhalve meter tussen de bezoekers te handhaven.

Vis a vis - tribune op 1,5 m

Deel dit artikel