Ga direct naar inhoud

Een gelukkig Nieuwjaar!

2024!
Het hele team van Corrosia Theater, Expo & Film wenst je een prachtig 2024!
We verheugen ons op het tweede gedeelte van dit theaterseizoen en kijken ook al een beetje uit naar het volgende. Dat lijkt nog heel ver weg, maar de programmering ‘24/’25 staat al met potlood in onze agenda en het belooft wéér een mooi seizoen te worden.
FILM
Mooie films op vrijdag
Komende weken staan er prachtige films gepland. Allemaal films die hoge ogen gooide bij de recensenten. En dat is altijd leuk. Niet doorslaggevend, want jij kiest natuurlijk zelf wat je wilt zien in Corrosia!
Daarom noemen we even: Perfect Days op vrijdag 5 januari, Das Lehrerzimmer op vrijdag 12 januari, Le Pot-Au-Feu op vrijdag 19 januari en Il Colibrì op vrijdag 26 januari. Alle films starten om 11 en 20 uur en in 2024 is je filmkaartje opnieuw inclusief een consumptie!
BEKIJK ONZE FILMAGENDA
Le pot au feu
THEATER
WO 17 jan / 20 U / FEIKES HUIS & JEF VAN GESTEL - DEEG
"Verpletterend” aldus Theaterkrant.nl “hun spelplezier is heerlijk om mee te maken. Ze bouwen taferelen die als stillevens mooie beelden opleveren, zoals een hangende takkenbos die in aangeblazen meelrook schittert. Het zijn feeërieke plaatjes, die echter minder lieflijk zijn door de kloppende geluiden op de klankband, ritmisch, als van een boktor, percussieklanken die in de loop van de voorstelling, steeds feller, holler, dreigender klinken.”
Kaarten koop je hier
Feikes huis deeg
FILM
Vrijdag naar de film? Dat kan dus!
Op vrijdag 5 januari zie je om 11 & 20 uur: Perfect Days van Wim Wenders.
Kaarten voor de ochtendfilm koop je hier 
Kaarten voor de avondfilm koop je hier 
KIJK DE TRAILER
Perfect days
Enquête
Mogen we je iets vragen?
Hogeschool Windesheim doet onderzoek!
Vier marketing studenten van Hogeschool Windesheim Almere hebben Corrosia Theater, Expo & Film gekozen om hun 3de jaars onderzoeksopdracht bij uit te voeren. Ze denken na over hoe Corrosia meer online kan opvallen bij bezoekers. Daarom hebben ze onder andere een enquête gemaakt waarin ze je een aantal vragen stellen.
Zou je die willen invullen? Klik dan op deze link
Onder de mensen die 5 minuten van hun tijd hebben besteed aan dit mini onderzoek verloten we een aantal theaterkaartjes en/of filmkaartjes.
Enorm bedankt! Ook namens Fleur, Laura, Rosalinda en Anfernee!
VUL DE MINI ENQUETE IN
Windesheim

Deel dit artikel