Ga direct naar inhoud

De pracht van het lijden

DO 6 FEB / 20.30 U / THEATER
tgEcho / De Veenfabriek - Club Catharsis

Zwart-komisch muziektheater over overleven door te lijden

Afgestompt door haar schijnbaar perfecte, maar lege bestaan, gaat een vrouw op zoek naar nieuwe zingeving in haar leven. Ze belandt in een mysterieuze club. Waar mensen, anders dan in het echte leven, intens leed juist omarmen in plaats van het te willen verdoven. Wat begint als een spel loopt gruwelijk uit de hand.

tg Echo en Veenfabriek - Club Catharsis
VR 7 & 14 FEB / 11 & 20 U / FILM
Films op vrijdag

Tarantino's nieuwste release en wegzwijmelen tijdens Valentijnsdag

Once upon a time in Hollywood (16+)
Leonardo DiCaprio en Brad Pitt schitteren als steracteur en stuntman die hun gloriedagen achter de rug hebben. Met zijn herkenbare dialogen brengt Tarentino het Hollywood van 1969 tot leven.

Only you (12+)
De bejubelde film Only you is een modern liefdesverhaal over Jake en Elena die elkaar op toevallige wijze tijdens Oudjaarsavond ontmoeten. Al snel volgt het besluit om samen een gezin te starten.
★★★★ - Trouw
★★★★ - de Volkskrant

Once upon a time in Hollywood
DI 11 FEB / 20 U / FILM
Mijn avond van de korte film

Korte films zijn hot

Kunstbende Flevoland heeft jong Flevolands filmtalent uitgenodigd om de voorlopig laatste editie van Mijn Dinsdagavond te programmeren. Laat je tijdens deze filmavond meenemen in de wonderlijke wereld van de korte film: van artistiek tot absurdistisch, van hilarisch tot melodramatisch. Uiteraard vertellen de drie programmeurs Quint den Enting, Melanie Chammas en Jesse van den Broek je meer over hun selectie tijdens deze filmavond.

Mijn Dinsdagavond met Kunstbende: mijn avond van de korte film
DO 13 FEB / 20.30 U / THEATER
Het Zuidelijk Toneel / Stichting Nieuwe Helden - De Man in Azië

Multimedia-kunstproject over de millennials van Azië

In De Man in Azië neemt Lucas De Man je mee op een fascinerende reis door zes Aziatische megasteden. Tijdens deze performance ontmoet je de generatie van de toekomst in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei. De voorstelling toont hoe de Aziatische millennials (geboren tussen 1980-2000), net als de millennials in het Westen, gedreven zijn om een verschil te maken in een complexe, snel veranderende wereld.

Stichting Nieuwe Helden - De Man in Azië

Deel dit artikel