Ga direct naar inhoud

Corrosia Open Huis

Aanstaande zaterdag barst Corrosia uit haar voegen met een vol programma tijdens Corrosia Open Huis. Zo opent de expositie Cracks of Deviancy van Valentina Gal om 16.00 uur. Voorafgaand aan de opening, om 14.30 uur, is een exclusieve rondleiding door de kunstenaar zelf. Meld je hiervoor aan bij het informatiepunt op de dag zelf.

's Avonds verwelkomt Corrosia een oude bekende, het Volksoperahuis (Buurtsoap De Wasserette) met de klassieker De zesdaagse van St. Jezus-in-'t-Kruis. 'Een muzikale ode aan de verbeelding', volgens de Volkskrant.

Zien we u zaterdag?

DO 12 MRT / 20.30 U / THEATER
Collectief Het Paradijs - Paradijsvertraging

‘Een verrukkelijke voorstelling’ - NRC Handelsblad

Afgelopen zomer waren ze een hit op De Parade, deze donderdag komt het jonge Collectief Het Paradijs naar Almere. Paradijsvertraging zoomt in op de manier waarop wij met de planeet omgaan. Na een ramp belandt een groep idealisten in een bunker in Spitsbergen, waar alle zaadjes van plantaardig leven zijn opgeslagen. Hoe houden zij deze zaden in leven?

Collectief het paradijs - Paradijsvertraging
VR 13 MRT & 20 MRT / 11 U & 20 U / FILM
Films op vrijdag

Films met uiteenlopende onderwerpen: kindsoldaten op de hoogvlaktes en functioneel naakt

Monos (16+)
'Een film die zich gulzig en hardnekkig aan je vastzuigt'. ★★★★★ - de Volkskrant

De Patrick (12+)
Een film die meer om het lijf heeft dan je denkt. Patrick, zoon van de beheerder van een naturistencamping, is zijn hamer kwijt. De zoektocht naar de hamer wordt een zoektocht naar zichzelf.

Film: De Patrick
ZA 14 MRT / VANAF 12 U / EVENEMENT
Corrosia Open Huis

Blokkenschema bekend

Scoor twee CorrosiaPassen voor de prijs van één, krijg een exclusieve rondleiding door de nieuwe expositie van en door kunstenaar Valentina Gal, en geniet van humoristisch muziektheater van het Volksoperahuis. Tijdens Corrosia Open Huis is het feest in alle hoeken en gaten van het pand. Vier jij met ons mee?

Corrosia Open Huis Blokkenschema 2020
ZA 21 MRT / 20.30 U / THEATER
Abattoir Fermé / Maja Westerveld - HERRIE

'Een van de strafste performers van haar generatie' - juryrapport Theater aan Zee

Corrosia brengt, na DREK vorig jaar, de tweede solo HERRIE van Maja Westerveld naar Almere. Een lofzang op het individu dat moeizaam maar dapper voort ploetert.

Abattoir Ferme - Herrie

Deel dit artikel