Ga direct naar inhoud

Corrosia is terug

Het goede nieuws mag naar buiten, vanaf 17 juni gaan wij weer open!
Met hedendaagse kunst en arthouse films opent Corrosia haar deuren voor publiek. Verdiep je vanaf 17 juni in de wondere werelden van hondenshows en wellnesscentra met de solo expositie Cracks of Deviancy van kunstenaar Valentina Gal. Geniet van de Franse feelgood film Hors Normes op vrijdag 19 juni of de klassieke roadmovie Thelma and Louise op 26 juni. Aanstaande vrijdag om 12.00 uur start de kaartverkoop.

We staan te popelen om je te ontvangen. Lees hier op onze website hoe jij veilig en voorbereid een bezoek kan brengen aan Corrosia. Kaartverkoop en de mogelijkheid om te reserveren voor de expositie start op vrijdag 5 juni om 12.00 uur. Bezoekers kunnen enkel online een kaartje kopen of reserveren voor een tijdslot voor een bezoek aan de expositie.

vanaf wo 17 ju / 12 - 17 U (m.u.v. do 12 - 20 U) / EXPO
Valentina Gal - Cracks of Deviancy

Beeldend kunstenaar Valentina Gal schept een nieuwe werkelijkheid met sculpturen, licht, geur, audio en video. Dompel je onder in deze totale zintuigelijke ervaringen, tegelijk aaibaar en vervreemdend.

De expo is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven te komen kijken is de expo ook op donderdagavond tot 20 uur geopend. 

Expo: Valentina Gal - Cracks of Deviancy
Op zoek naar Almeerse kunstliefhebbers

TEAM FRANC gaat door!

Houd jij van kunst of juist helemaal niet? Word kunstkenner in één dag en meld je aan voor het nieuwe team van TEAM FRANC 2020.

Het was even de vraag of Corrosia ook dit jaar TEAM FRANC kon organiseren. Het bezoek aan de kunstacademies kan uiteraard niet doorgaan. Daarom heeft Corrosia een oproep uitgezet onder alle afstuderende kunstenaars van de Nederlandse kunstacademies om hun werk in te zenden.

TEAM FRANC oproep Almeerders
Ondertussen bij Corrosia....

..... zijn er looproutes gemaakt en aangegeven met stickers op de grond. Aparte zitjes zijn neergezet in de foyer om je filmbezoek straks zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wij verwelkomen je met open armen op gepaste afstand.

Looproutes herinrichting juni 2020
VR 19 & 26 JUNI / 20 U / FILM
Elke vrijdagavond arthouse films

Vrijdag 19 juni - Hors Normes (12+)
Met Franse feelgood trapt Corrosia haar filmzomer af. Hors Normes is de laatste film van de makers van Intouchables, met de twee bekende Franse acteurs Vincent Cassel (Irréversible) en Reda Kateb (Loin des hommes) in de hoofdrol.

Vrijdag 26 juni - Thelma and Louise (12+)
Susan Sarandon en Geena Davis schitteren als tweetal dat door een schietincident gedwongen wordt tot het bittere eind on the road te blijven.

Thelma and Louise selfie

Deel dit artikel