Ga direct naar inhoud

Bijzonder filmprogramma bij Corrosia!

Zoals je weet kun je elke vrijdag om 11 en 20 uur naar de film! Dus ook morgen, vrijdag 24 november.
VRIJDAG NAAR DE FILM? DAT KAN!
VR 24 NOV – 11 & 20 U | TÓTEM (9+) | Feestelijke afsluiter Filmfestival maand
We sluiten onze Filmfestival maand af met Totém, prijswinnaar in maar liefst vijf categorieen op diverse filmfestivals!
En dat doen we met een speciaal avondprogramma. We hebben schrijver, regisseur en acteur Marcel Lenssen gevraagd om om 19:00 uur een inleiding geven over de rijke Mexicaanse filmgeschiedenis. De inleiding wordt in onze Foyer gegeven, is gratis te bezoeken en we kleden het geheel aan met hapjes en drankjes. Aansluitend kun je om 20:00 uur naar:
Tótem
Een liefdevol Mexicaans drama waarin het leven op intieme wijze gevierd wordt en toont hoe ieder verschillend omgaat met loslaten.
Kaarten voor de ochtendfilm koop je hier
Kaarten voor de avondfilm koop je hier
KIJK DE TRAILER
totem
FILM
Vr 1 dec | 11 & 20 U | Le Mépris (12+) met Brigitte Bardot
Zestig jaar oud en nog steeds fantastisch: Le Mépris van Jean-Luc Godars is één van de grote klassiekers van de Franse cinema. Een parade van grote sterren (Michel Piccoli, Fritz Lang, Brigitte Bardot) vertelt het verhaal van een scenarioschrijver die heen en weer wordt geslingerd tussen de Europese en Amerikaanse filmcultuur. En dan is er ook nog een gedesillusioneerde vrouw. Spel, cinematografie, regie, muziek: allemaal voortreffelijk in deze gerestaureerde versie.
Kaarten voor de ochtendfilm koop je hier
Kaarten voor de avondfilm koop je hier
les mepris
KIJK UIT!
VR 15 DEC | 11 & 20 U | Natuurspecial: Onze Natuur – Het Wilde België
Vrijdag 15 december halen we de natuur van onze Vlaamse buren bij ons naar binnen. Onze Natuur – Het Wilde België toont de natuur op een rauwe manier. In een mozaïek van verhalen over overleven, krijg je als kijker een beeld van de natuur die leeft rondom, onder of juist bewust verscholen voor het meest dominante dier van allemaal: wijzelf, de mens.

FILMAVOND SPECIAL
Speciaal voor de avondfilm komt Patrick de Buiten(w)eter, vanuit Stad & Natuur Almere ons vertellen over de natuur in onze eigen stad en hoe bijzonder deze eigenlijk is. Deze inleiding is bij te wonen met een ticket voor de film en zal starten om 19:30 uur, aansluitend om 20:00 uur start de natuurdocu.
Kaarten voor de ochtendfilm koop je hier
Kaarten voor de avondfilm koop je hier

De film heeft ook een fantastische website vol biotopen, vlogs en livecams:Onze natuur website
onze natuur
Voordelig naar de film
Ben jij een echte filmliefhebber en weet je nu al dat je niks van ons filmprogramma wilt missen? Dan is de Corrosia Filmpas dé pas voor jou. Deze pas geeft toegang tot ons gehele filmprogramma. Daarmee kun je dus onbeperkt genieten van de mooiste films bij ons in de zaal. We bieden twee verschillende passen aan:

Filmpas 3 maanden
Deze filmpas geeft je 3 maanden toegang tot het gehele filmprogramma en kost €30. Na drie films heb je deze pas er al uit en de rest is voordeel.
Koop je 3 maanden pas hier

Filmpas 12 maanden
Deze filmpas geeft je 12 maanden toegang tot het gehele filmprogramma en kost €110. Dat betekent dat je deze pas na 11 films er al uit hebt.
Koop je 12 maanden pas hier