Ga direct naar inhoud

Zien we je zaterdag bij Corrosia?

Een wandeling langs kunst in de openbare ruimte, proosten op de opening van TEAM FRANC - Graduation Show 2019 en 's avonds naar het theater voor Christine van Stralen, de musical die eigenlijk geen musical is, maar een theatrale talkshow waarin feit en fictie worden verdraaid.
Kunst aan de muren, kunst op de planken en zelfs kunst in het water.
Tot zaterdag bij Corrosia!

za 2 nov / 14:00 U / Expo | Op locatie | Jeugd
Rondleiding en gesprek Roos van Geffen
Drijvende gezichten in de grachten van Almere Haven: schoonheid of angst? Kunstenaar Roos van Geffen gaat in gesprek met publiek en geeft extra rondleidingen. Nooit eerder kreeg Corrosia Theater, Expo en Film zoveel reacties op een kunstwerk als nu met Drift van Roos van Geffen. Reden voor Van Geffen om het gesprek het haar aan publiek aan te gaan.
Lees verder ...
ZA 2 NOV / 16 U / EXPO
Uitnodiging: opening TEAM FRANC - Graduation Show 2019

Je bent van harte uitgenodigd om samen met kunstenaars, Almeerse kunstkiezers en burgemeester Franc Weerwind het glas te heffen op Corrosia's nieuwste graduation show. Zes jonge kunstenaars tonen uiteenlopend eindexamenwerk, gekozen door Almeerse curatoren-voor-een-dag.

TEAM FRANC - Graduation Show 2019
Za 2 nov / 20.30 U / Theater
De Gemeenschap - Christine van Stralen, de musical

Na successen als De Shakespeare Club, Strindberg en dal en ROMP maakt De Gemeenschap opnieuw een dramatisch groepsportret: grappig en pijnlijk, herkenbaar en ontluisterend.

Christine van Stralen, de musical - De Gemeenschap