Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief 28 november

Wat geef je iemand die alles heeft? Theater natuurlijk! Een origineel cadeau en goed voor het milieu. In het kader van de feestdagen krijgt u t/m 5 december bij de aankoop van één kaartje voor een theater- of dansvoorstelling bij Corrosia Theater, Expo & Film een kaartje cadeau voor een andere voorstelling in december naar keuze.*

Stuur een mail naar reserveren@corrosia.nl o.v.v. ‘Sinterklaasactie Corrosia’.
Tot ziens bij Corrosia, Theater, Expo & Film!

* U krijgt de goedkoopste voorstelling gratis. Met uitzondering van verhuuractiviteiten en exclusief consumpties.

vr 30 nov / 11 & 20 U / Film
Zagros (12+)

In het veelgeprezen speelfilmdebuut van de Belgisch-Koerdische Sahim Omar Kalifa staat schaapherder Zagros voor een duivels dilemma: kiest hij voor de liefde of de eer van zijn familie? Zielsveel houdt hij van zijn echtgenote Havin. Maar als de beschuldiging van overspel aan haar adres toch niet helemaal onterecht blijkt, treedt blikvernauwing sluipenderwijs binnen. Een meeslepend drama over culturele verscheurdheid. Te zien om 11 en 20 u, met om 11 u een heerlijk broodje na afloop.

Zagros
Jouw maandelijkse shot cultuur in Almere
First Friday #21

Op vrijdag 7 december om 20:00 uur is het zover. Dan kan je je maandelijkse shot cultuur halen tijdens F1rst Friday #21 in Corrosia Theater, Expo & Film. Een avond gevuld met muziek, film, dans, spoken word en meer. Een kaartje kost slechts €5,- en voor studenten €2,50. Ook tijdens de derde editie van dit seizoen word je verrast met een biertje van Brouwerij Stijl.


Het team van F1rst Friday presenteert deze editie de korte film Tex. Dit regiedebuut van acteur Jonas Smulders werd ontdekt tijdens het Nederlands Film Festival. F1rst Friday toont meer jong talent met de performance City van de pas afgestudeerde danser en choreograaf Andreas Hannes. De pluriforme uitgeverij Proces-verbaal vult met drie dichters de avond met mooie teksten en verhalen.

F1rst Friday cultuur Almere

Deel dit artikel