Ga direct naar inhoud

Broodje Film, The Great Escape, Theaterdiner en TEAM FRANC

Broodje Film
middagje uit

Op vrijdagochtend kun je tijdens Broodje Film lunchen bij Corrosia Café in combinatie met een bijzondere arthouse film. Van een broodje hummus met gegrilde groenten tot een broodje gezond met avocado, kopje koffie of thee erbij, voor iedereen wat wils. Voor de lunch ga je eerst om 11.00 uur naar de film. We vertonen prachtige films met de meest ontroerende en krachtigste verhalen. Het programma is iedere week anders, dus controleer van tevoren onze website. De eerstvolgende film is Ramen Shop, daarna geheel in stijl genieten van een broodje Japanse katsu sando (ook vega).

Let op: Corrosia Café, de theaterzaal, de expo en de filmzaal zijn alleen toegankelijk met een geldige QR-code (in de CoronaCheck-app of uitgeprint) en geldig ID-bewijs.

Broodje Film
Golden Palace - The Great Escape
hilarisch & absurd

THEATER / DI 23 NOV / 20.30 U

Absurd, humoristisch, fysiek, poëtisch – zomaar wat omschrijvingen van de voorstellingen van Golden Palace.

Ook in The Great Escape rekken drie spelers hun fysieke grenzen met een flinke dosis humor en feilloze timing op die op hun kantoorwerk tot in de puntjes beheersen. Dromen en ambities liggen te verstoffen in een archiefkast. Als op een dag een van hen net iets te diep in de ogen van een collega kijkt, is ineens niet meer vanzelfsprekend. Diepe verlangens borrelen naar de oppervlakte. Er is geen weg meer terug...

Golden Palace
TEDDY'S LAST RIDE - SAFE SEX - THE MOVIE
Theaterdiner

THEATER / ZA 27 NOV / 19.00 & 20.30 U

Tijdens Safe Sex – The Movie voel je je alsof je middenin een muziekclip bent terechtgekomen. Theater? Of entertainment? Laat je meesleuren in een multidimensionale reis naar zelfontdekking.

Theaterdiner
Teddy's Last Ride creëert een even duivelse als hemelse verwarring dus serveren wij voor de voorstelling een hemels of duivels diner voor de hemelse wezens of de opstandige engel. Prijs € 7,50,-. Reserveren kan via cafe@corrosia.nl

teddys last ride
TEAM FRANC - Graduation show 2021
gratis rondleiding

BEELDENDE KUNST - T/M ZA 29 JAN '22 / 12 - 17 U

Speciaal voor iedereen die meer te weten wilt komen over de kunstwerken in de tentoonstelling TEAM FRANC - Graduation Show 2021 geeft een medewerker van Corrosia iedere zaterdag om 13.00 uur & 15.00 uur een gratis rondleiding die ongeveer 30-45 min duurt. Ben je ook zo benieuwd wat er schuilt achter de ballonnen van Judith Reijnders of de sociale en politieke kritiek van Guglielmo's The Gullible Universe, reserveer dan snel je ticket.

Met werk van Guglielmo Bozzoli Parasacchi, Hagar Schuringa, Judith Reijnders, Livia Claesson, Myrthe Triepels en Qiran Xu

TEAM FRANC 21 opening
ANNEMIJN RIJK/FLEUR BAX - RE:BORN
Schokkend en ontroerend

DANS & FILM / WO 1 DEC / 20.30 U

Een vrouw ligt naakt en weerloos in een leeg landschap. Langzaam richt ze zich op, wiebelend en onzeker. Choreografe Annemijn Rijk sprak voor deze korte film (regie Fleur Bax) met beschadigde vrouwen en zag parallellen met de geboorte van een babygiraffe: met een smak op de grond geworpen, gedwongen zo snel mogelijk overeind te komen. Choreografe en danseres geven vooraf met een live demonstratie uitleg over de choreografie en het genre dansfilm.

Re:born
Naked
"When unbalance leads to submission"

FILM / ZO 12 DEC / 11.00 U

Johnny is de ultieme antiheld van de jaren negentig; koud, cynisch en immoreel, maar op andere momenten liefdevol en gepassioneerd. Hij is uit Manchester gekomen om een vroegere vriendin, Louise, op te zoeken. Een doel heeft hij verder niet. Na korte tijd ontvlucht Johnny het huis omdat hij het benauwd krijgt van Sophie, de huisgenote van Louise. In de straten van Londen spreekt hij mensen aan om zich aan ze op te dringen zonder dat ze dat merken. Mannen valt hij lastig met weldoordachte filosofische uiteenzettingen, vrouwen valt hij seksueel lastig of ontvlucht hij na ze voor zich ingenomen te hebben.

Naked
VERHUUR
unieke locatie

Wil je tijdens de feestdagen borrelen op een bijzondere en unieke locatie? In Corrosia Theater, Expo & Film vindt u verschillende ruimtes die zeer geschikt zijn voor uiteenlopende activiteiten. Onze theaterzaal biedt mogelijkheden voor een congres, debat, lezing, filmvertoning, symposium of een event. Houd uw borrel of informatiemarkt in de foyer of in het gloednieuwe Corrosia Café. In een sfeervolle ambiance kan zowel vergaderd als gevierd worden.

Wij zien u graag voor een locatiebezoek om de mogelijkheden toe te lichten. Neem contact op met Dewi Veldhuizen via verhuur@corrosia.nl of 036-5215929

Cafe corrosia 2021

Deel dit artikel