Ga direct naar inhoud

Kassa

KAARTVERKOOP VIA INTERNET
Koop uw tickets via www.corrosia.nl en u krijgt op de meeste voorstellingen korting!
Via deze link komt u in de webwinkel terecht, of klik op de rode knop 'Koop Kaarten' op de pagina van de voorstelling waar u kaarten voor wilt hebben. Tip: log eerst in voordat u kaarten bestelt. Door een technische storing krijgt u tijdelijk een lege factuur indien u eerst kaarten bestelt en vervolgens in het proces pas inlogt. Mocht u alsnog problemen ondervinden, neem dan contact op via info@corrosia.nl of 036 5215929.

Zodra u online kaarten heeft gekocht, kunt u ervoor kiezen om ze geprint mee te nemen of om de kaartjes op uw smartphone te downloaden en zo te tonen aan medewerkers van Corrosia.

KAARTVERKOOP AAN DE KASSA

De kassa van Corrosia is alleen geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Corrosia Expo is gratis toegankelijk, behalve bij extra activiteiten.
 
RESERVEREN
Kaarten reserveren voor voorstellingen en films kan via telefoonnummer 036 521 59 29, op di t/m vr van 10.00-17.00 u of via reserveren@corrosia.nl
 
CORROSIAPAS
Ga met de CorrosiaPas gratis naar alle voorstellingen, films [m.u.v. consumpties] en extra programma’s [m.u.v. verhuur] voor maar € 190 per jaar of € 55 per kwartaal Kijk op deze pagina voor meer informatie.
 
KORTINGEN
CJP / 65+ / bibliotheekpas / betalen voor voorstellingen € 15 / online € 14 *

Scholieren / studenten en houders van ACT-pasbetalen € 8,00 voor voorstellingen *
 
* Voor alle kortingsacties geldt: tenzij anders vermeld, en uitgezonderd consumpties, festival- en verhuuractiviteiten. Reductieregelingen zijn bovendien niet geldig in combinatie met ander kortingen, tenzij anders aangegeven.

BETAALMIDDELEN
Aan de kassa kunt u betalen per pin, contant, Podium CadeauKaart of CJP-Pas. Corrosia accepteert geen creditcards.
In de webwinkel kunt u alleen per pin betalen.

BROODJE FILM
Corrosia Theater, Expo & Film en Café ROEST presenteren Broodje Film: ga op vrijdag om 11u eerst naar de film en na afloop naar Café ROEST van Triade voor een broodje en een koffie, thee, melk of karnemelk. Kaarten à € 8,00,- CorrosiaPashouders betalen slechts € 4,25.

De film die tijdens Broodje Film vertoond wordt, is ook te zien om 20u. Voor de avondfilm betaalt men € 7,00. Dit is inclusief een consumptie aan de bar van Cafë ROEST na afloop van de film. CorrosiaPas gratis (exclusief consumptie).

Café ROEST biedt op vrijdag tussen 18 en 20 U een daghap voor € 7,50. U dient daarvoor te reserveren via: roest@triade-flevoland.nl

 
GROEPSKORTING
Groepen van 10 personen of meer ontvangen korting op voorstellingen en films in Corrosia (uitgezonderd festival- en verhuuractiviteiten). Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op via info@corrosia.nl of bel 036 521 59 29.

NA AANVANG GEEN TOEGANG
Na aanvang van de voorstelling of film is geen toegang meer mogelijk. Ook niet als u in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs.