Ga direct naar inhoud

Bewaar je ticket, geniet later

Bewaar je ticket, geniet later

We leven in een onwerkelijke tijd. Sinds de Tweede Wereldoorlog heeft het cultureel leven in Nederland niet meer zo volledig stil gelegen als nu. Niet alleen voor Corrosia maar voor de gehele cultuursector is dit een zware klap.

Corrosia is op dit moment hard aan het werk om te kijken of evenementen eventueel verplaatst kunnen worden. Mocht dit niet lukken, dan worden deze evenementen afgelast.
Onder normale omstandigheden heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag bij geannuleerde evenementen. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de culturele sector zo groot is, dat instellingen failliet kunnen gaan als voor alle reeds gekochte tickets per definitie het geld teruggestort moet worden.
In samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor deze uitzonderlijke situatie. Met deze regeling behoud u uw ticket en kunt op een later moment bij ons genieten van kunst en cultuur.

Wat betekent dit voor uw ticket?
Uw reeds gekochte ticket voor een van onze geannuleerde theatervoorstellingen en/of filmvertoningen blijft geldig voor een nader te bepalen nieuwe datum van het evenement. Dit geldt enkel als deze nieuwe datum plaatsvindt binnen 13 maanden na de oorspronkelijke datum. Kunt u niet op de vervangende datum, dan krijgt u uw aankoopbedrag (inclusief service- en/of reserveringskosten) terug in de vorm van een later te besteden tegoed op uw naam. Dit tegoed kan worden aangesproken via latere bestelling van e-tickets en door aankoop van tickets aan de kassa van Corrosia Theater, Expo & Film. Het tegoed blijft één jaar geldig.

Mocht u voorkeur hebben om uw geld direct terug te krijgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@corrosia.nl.

Bekijk de landelijke website BEWAAR JE TICKET voor meer informatie.