Ga direct naar inhoud

Film

Koop kaarten
  • donderdag 27 augustus 20.30 uur - 22.00 uur

Amber Docters van Leeuwen - SOLO#1

Hoe kun je iemand missen die je niet kent?

In deze eerste solovoorstelling roept cellist Amber Docters van Leeuwen het beeld op van haar adoptie uit het Zuid-Koreaanse Seoul. Met tekst, beeld en zelf gecomponeerde, live uitgevoerde cello- en elektronische muziek neemt ze je mee op haar allereerste reis vanuit het weeshuis in Seoul naar haar nieuwe thuis in Den Haag.

SOLO#1 is een vernieuwende vorm van muziektheater op de grens van concert, performance en beeldend theater. Het spannende resultaat is een bijna vloeibaar en continu veranderend klanklandschap dat op intieme wijze toegang geeft tot haar innerlijke wereld. Een muzikale trip door een wereld zonder begin waar vele vragen onbeantwoord blijven.

Ambers individuele adoptieverhaal is in de voorstelling het uitgangspunt voor een vertelling met een universelere betekenis. Centraal staat het absurdistische levensgevoel en de existentiële vragen die een vroege adoptie met zich meebrengt.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs: € 10
Studenten/scholieren/65+/CJP: € 8
CorrosiaPas: gratis

Credits
Concept, spel, muziek en tekst: Amber Docters van Leeuwen
Dramaturgie: Marijn van der Jagt
Eindregie: Jochem Stavenuiter

Over Amber Docters van Leeuwen
De Nederlandse cellist Amber Docters van Leeuwen begeeft zich op het snijvlak van muziek en theater. Altijd op zoek naar nieuwe vormen van expressie, werkt Amber samen met kunstenaars uit verschillende disciplines.