Ga direct naar inhoud

Theaterkijkclub Almere

Scène foto De meiden

Theaterkijkclub Almere
Hoe kijk je naar theater? En waar kun je zoal op letten? Des te meer je weet, des te meer je geniet! Ook in het najaar van 2020 voorziet een theaterkenner ons van handvatten om op verschillende manieren naar een voorstelling te kijken. Dit keer op veilige afstand.

Klik hier voor de livestream op zaterdag 21 november (let op: deze link werkt vanaf 19.30 uur)

Theaterkijkclub Almere gaat live: De Meiden
In de Theaterkijkclub Almere vertelt expert Luc Groen meer over de laatste ontwikkelingen in grote en kleine theaters in Nederland. Hij interviewt scenarioschrijvers en acteurs en gaat in gesprek met deelnemers. De eerste aflevering en pilotversie vindt plaats op zaterdag 21 november, voorafgaand aan de voorstelling De Meiden van Dood Paard. De live stream is via onze website te volgen, een uur voorafgaand aan de voorstelling. Mocht je in de knel komen met de aanvangstijd dan bieden we je ook de mogelijkheid om de inleiding op tv schermen in onze foyer te volgen.
Meer info over de voorstelling en tickets vindt je hier.

Luc de Groen
Luc de Groen is theatermaker, dramaturg en filosoof. Ook is hij docent filosofie op de acteursopleiding van ArtEZ, Arnhem, schrijft hij artikelen voor onder andere Theatermaker en is hij podcastmaker bij De Theaterpodcast.

Deel dit artikel