Ga direct naar inhoud

Theaterkijkclub Almere

Hoe kijk je naar theater?

Hoe meer je weet, des te meer je geniet! Een theaterkenner voorziet je voorafgaand aan vier geselecteerde voorstellingen van een interessante inleidingen zodat je meer uit de voorstelling haalt. Na afloop is er ruimte voor vragen aan de makers.

Word theaterkenner met de Theaterkijkclub Almere! In vier bijeenkomsten zoomt een theaterkenner in op tekst, geschiedenis en actualiteit in theater. En op de voorstelling zelf natuurlijk: wat is de achtergrond van de makers, waardoor laten zij zich inspireren, hoe kun je de voorstelling interpreteren, waar kun je op letten?

Haal meer uit de voorstelling
Gewapend met deze kennis kijk je anders en haal je meer uit de voorstelling. Bovendien hoor je meer over de laatste ontwikkelingen in het theater en word je op de hoogte gebracht van wat er te zien is in grote en kleine theaters in Nederland.

Luisteren, kijken én napraten
Corrosia Theater, Expo & Film selecteerde vier bijzondere voorstellingen, waar veel over te zeggen valt. En niet alleen door theaterexperts. Na de voorstelling kan er, onder het genot van een drankje, uitgebreid worden gediscussieerd.

Docent Luc de Groen
Theaterkijkclub Almere 2020 wordt geleid door Luc de Groen. De Groen is theatermaker, dramaturg en filosoof bij verschillende festivals, makers en instellingen. Ook is hij docent filosofie op de acteursopleiding van ArtEZ, Arnhem, schrijft hij artikelen voor onder andere Theatermaker en is hij podcastmaker bij De Theaterpodcast.

De Theaterkijkclub 2020 is afgelopen. Houd onze website in de gaten voor de start van het nieuwe seizoen.

Prijs: Regulier € 65 / Bibliotheekpas € 55 / CorrosiaPas € 32,50
De prijs is inclusief entree voor 4 theatervoorstellingen.