Ga direct naar inhoud

TEAM FRANC

GRADUATION SHOW 2019 - ALMERE KIEST BESTE KUNST

Bepaal zelf wat er te zien is bij Corrosia
Hou je van kunst, of juist helemaal niet? Dan is Corrosia Theater, Expo & Film op zoek naar jou! Meld je aan voor TEAM FRANC en kies samen met andere Almeerders en teamcaptain burgemeester Franc Weerwind wat er dit najaar te zien is bij Corrosia Theater, Expo & Film.


Misschien zou je wel eens willen weten hoe het is om een tentoonstelling te maken, of vind je het leuk samen met anderen op pad te gaan. Of misschien ken jij iemand die geknipt is om opkomende talenten naar Almere te halen voor een tentoonstelling in Corrosia Expo. Als kunstkiezers van TEAM FRANC bezoek je een eindexamententoonstelling van één van de kunstacademies in Nederland. Daar selecteer je uit de afstudeerwerken van talentvolle jonge kunstenaars jouw favorieten. Op basis van wat je mooi vindt, indrukwekkend of juist grappig. Vanuit je gevoel of een associatie – je bent volledig vrij in je keuze. Kennis van kunst is niet nodig!
Samen met tentoonstellingsmaker Fleurie Kloostra en teamcaptain burgemeester Franc Weerwind kom je bijeen met de andere kunstkiezers bij Corrosia. Uit jouw favorieten stellen we een shortlist samen van kunstenaars die we benaderen voor onze najaarstentoonstelling TEAM FRANC – Graduation Show 2019.

Meedoen?
Aanmelden kan t/m 28 mei. Stuur een e-mail naar graduationshow@corrosia.nl en vertel kort iets over jezelf en waarom je gastcurator wilt zijn. Uiterlijk 1 juni hoor je of je met TEAM FRANC op pad gaat. De expositie TEAM FRANC – Graduation Show 2019 opent op 2 november 2019.