Ga direct naar inhoud

Rehearsing the Revolution

Rehearsing The Revolution

Hoe zou Almere er over 150 jaar uit kunnen zien? En wat moeten we doen om daar te komen? In het kader van Corrosia Square maakt kunstenaarscollectief, SPACE Rehearsing the Revolution, een voorstelling over de toekomst van Almere, gemaakt mét input van Almeerders zelf. Op 27, 28 en 29 oktober en 1 november zie je het resultaat in onze theaterzaal!

Rehearsing The Revolution gaat in Almere in premiere en toert daarna door Nederland en Europa, waarbij steeds een eigenzinnige leefomgeving centraal staat. Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor meer updates over dit bijzondere project.

Meer informatie over dit project is hier te vinden.

Theater over de toekomst van Almere, denk jij mee? Meld je hieronder aan!

Eind oktober 2020 maakt kunstenaarscollectief SPACE in samenwerking met Corrosia in het kader van Corrosia Square de storytelling-voorstelling Rehearsing The Revolution over de huidige grote veranderingen in de wereld. Welke veranderingen maken ons gelukkig en welke willen we liever niet? Welke veranderingen willen we zelf in gang zetten?

Almeerders, ook jij dus, kunnen meedenken over de toekomst van Almere. Op zaterdag 19 sep en zaterdag 26 sep worden workshopdagen georganiseerd.

Tussen 11.00 uur en 19.00 uur ben je samen met nog 11 andere Almeerders. Tijdens de dag ontmoet je andere Almeerders en de kunstenaars van SPACE. Op speelse wijze in een workshopvorm werken we aan vier toekomstscenario’s voor Almere. De bedoeling is om in een fijne, inspirerende omgeving, in bijzonder gezelschap, vanuit een gezellige en ontspannen sfeer op een andere manier na te denken over hoe we de wereld om ons heen en ons contact met elkaar en onze omgeving inrichten. Er zullen heerlijke versnaperingen zijn de hele dag door en we sluiten de dag om 19.00 uur af met een diner.

Waarom wil je hieraan meedoen?

  • Je komt in bijzonder gezelschap van elf andere Almeerders die je anders misschien nooit zou leren kennen.
  • Je leert op een speelse en creatieve manier toekomstscenario’s maken en beleven. We trainen de verbeeldingskracht, inleving en intuïtie. Slapende vaardigheden worden wakker gemaakt.
  • Jouw creatieve inbrengst, verhalen en visie zijn het materiaal waaruit Rehearsing The Revolution - Almere ontstaat. De verhalen van de workshop (online en offline) worden enkel met jouw toestemming en heel zorgvuldig gebruikt. Je bent dus een medemaker van het project.
Kies een tijdsblok (specifieke tijd volgt per mail)
Vul hieronder in of je voeldselallergieën hebt:
Je kunt nog 3000 karakters invoeren
Bijvoorbeeld: vegetarisch
Je kunt nog 3000 karakters invoeren
Vul hier uw e-mailadres in om de bevestiging per e-mail te ontvangen.