Ga direct naar inhoud

Kunstbende

Terugblik Kunstbende Flevoland 2018

Zondag 15 april 2018 werd Corrosia overweldigd door jong artistiek talent tijdens de voorronde van Kunstbende Flevoland. Zoals elk jaar was ook deze 28e editie een bruisend spektakel boordevol verrassende optredens!

Er waren zo’n 50 acts te bewonderen in verschillende disciplines. De juryleden verkozen de volgende talenten tot regionale winnaars: NINE (Dans), Joey Delvaro (DJ), Sjoerd van Eijnsbergen (Expo), Tamar de Haan (Fashion), Quint den Enting (Film), Chelsea&Mozes (Muziek) en Ies Kaczmarek (Theater).

De zeven finalisten wonnen de felbegeerde Spotlight en kregen in aanloop naar de landelijke finale o.a. een weekend vol inspirerende masterclasses en een coachingtraject op maat. 

Zaterdag 30 juni 2018 kwamen de finalisten bijeen op het Kunstbende Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. Wij feliciteren Chelsea&Mozes en Ies Kaczmarek die in de categorieën Muziek en Theater in de prijzen zijn gevallen!

Kunstbende 2019
Dit jaar vindt de Kunstbende Flevoland Voorronde 2019 plaats op zondag 7 april. Flevolandse jongeren van 13 t/m 18 jaar konden zich inschrijven voor een of meerdere categorieën, met de keuze uit DANS, DJ, EXPO, FASHION, FILM, MUZIEK, TAAL of THEATER. Bereik je de landelijke finale op 29 juni? Dan is je hoofdprijs een optreden op een landelijk podium, van MYSTERYLAND tot OEROL. Ook sta je met de andere nummers 1 in de What´s Happening-area van Kunstbende en de Rabobank op LOWLANDS. Wil je de jongeren zondag 7 april komen aanmoedigen tijdens de voorronde? Klik hier voor meer info en houd www.kunstbende.nl in de gaten voor de laatste updates!