Ga direct naar inhoud

Kunstbende

Terugblik Kunstbende Flevoland 2018

Zondag 15 april 2018 werd Corrosia overweldigd door jong artistiek talent tijdens de voorronde van Kunstbende Flevoland. Zoals elk jaar was ook deze 28e editie een bruisend spektakel boordevol verrassende optredens!

Er waren zo’n 50 acts te bewonderen in verschillende disciplines. De juryleden verkozen de volgende talenten tot regionale winnaars: NINE (Dans), Joey Delvaro (DJ), Sjoerd van Eijnsbergen (Expo), Tamar de Haan (Fashion), Quint den Enting (Film), Chelsea&Mozes (Muziek) en Ies Kaczmarek (Theater).

De zeven finalisten wonnen de felbegeerde Spotlight en kregen in aanloop naar de landelijke finale o.a. een weekend vol inspirerende masterclasses en een coachingtraject op maat. 

Zaterdag 30 juni 2018 kwamen de finalisten bijeen op het Kunstbende Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. Wij feliciteren Chelsea&Mozes en Ies Kaczmarek die in de categorieën Muziek en Theater in de prijzen zijn gevallen!

Kunstbende 2019

Zoek je een podium voor je act of kunst en wil je feedback van een jury? Doe mee aan Kunstbende 2019! Laat zien wat je kan op gebied van DANS, DJ, EXPO, FASHION, FILM, MUZIEK, TAAL of THEATER. Kunstbende is voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Bereik je de finale? Dan is je hoofdprijs een optreden op een landelijk podium, van MYSTERYLAND tot OEROL. Ook sta je met de andere nummers 1 in de What´s Happening-area van Kunstbende en de Rabobank op LOWLANDS.

Houd www.kunstbende.nl in de gaten voor de laatste updates!