Ga direct naar inhoud

KROOST

Tijdens de voorjaarsvakantie staat KROOST in het teken van eten. Van 24 t/m 27 februari zijn alle smulpapen en foodies welkom. Ontdek de verschillende wereldkeukens tijdens de theatervoorstelling Buurmans Keukenparade, volg de spannende avonturen van Rita en Krokodil of maak kennis met flamango’s en vispansees in de film Het regent gehaktballen 2.

Woensdag 24 februari / 14 uur
film AL
Shaun het schaap: het ruimteschaap (AL)
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.
Je zit de hele middag gebakken bij Corrosia want na de filmvertoning organiseren we een workshop koekjes versieren.
€ 3 (film)
€ 5 (film & workshop)
Boek hier je ticket

Donderdag 25 februari / 14 & 16 uur
theater 0 – 99 jaar oud
plan d – – Buurmans Keukenparade
Een wervelende spicy kook-dans-show over de ultiem lekkerste gerechten uit de wereldkeuken! In de keuken van buurman, ‘Lange komkommer’ Andreas Denk, en zijn buurman Cherif Zerouali alias ‘Patat Aardappel’, vliegen de pannen, pollepels en pepers om je oren. Andreas en Cherif van theatergroep plan d- nemen je mee op een smakelijke ontdekkingstocht door de wereldkeuken.
Na afloop van de voorstelling kan je zelf op keukensafari! Reis af naar Antarctica om te klimmen en klauteren op ijsschotsen of mix je eigen kruiden in Azië. Gratis toegankelijk voor alle bezoekers van de theatervoorstelling.
€ 5
Boek hier je ticket

Vrijdag 26 februari / 10 uur
film 2+
Rita & Krokodil 2
De 4-jarige Rita en haar onafscheidelijke vriendje Krokodil hebben altijd wat te beleven, want hun fantasie brengt ze overal naartoe. Geschikt voor de allerjongste bezoekers.
€ 3
Boek hier je ticket

Zaterdag 27 februari / 13 uur
expo 9+
Speurtocht
Exclusief tijdens KROOST!
Ontdek spelenderwijs het nieuwe kunsttalent van morgen.
Corrosia heeft een speurtocht voor kinderen van alle leeftijden gemaakt om ook hen te laten genieten van onze expositie TEAM FRANC – Graduation Show 2020.
Er is beperkt plek dus reserveer snel hier.

Zaterdag 27 februari / 14 uur
film 6+
Het regent gehaktballen 2
De geniale uitvinder Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals flamango’s, muskiettoast en vispansees. Flint en zijn vrienden gaan op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.
€ 3
Boek hier je ticket

Vanaf 2021 is KROOST uitgebreid! Elke voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie biedt Corrosia een bomvol kinderprogramma aan vol speurtochten, rondleidingen, bijzondere theatervoorstellingen en spannende films.

Deel dit artikel