Ga direct naar inhoud

KROOST

Tijdens de voorjaarsvakantie staat KROOST in het teken van eten. Van 24 t/m 27 februari zijn alle smulpapen en foodies welkom. Ontdek de verschillende wereldkeukens tijdens de theatervoorstelling Buurmans Keukenparade, volg de spannende avonturen van Rita en Krokodil of maak kennis met flamango’s en vispansees in de film Het regent gehaktballen 2.
We starten KROOST met de fantasierijke boekverfilming van de bekende Sjakie en de chocoladefabriek. Bepaal welke Sjakie en de chocoladefabriek wij gaan draaien via onze sociale media!


Woensdag 24 februari / 14 uur
film en workshop 6+
Sjakie en de chocoladefabriek
De bekende familiefilm naar het boek van Roald Dahl.
Welke Sjakie wil jij zien? De klassieker uit 1971 of de versie van regisseur Tim Burton uit 2005?
Laat je stem horen en bepaal welke versie van Sjakie en de chocoladefabriek je ziet! Van 1 t/m 7 februari kan je stemmen via onze sociale media.
Volg na de film de workshop Chocolade versieren! Leef je uit en maak de mooiste chocoladereep. Wie weet heb jij wel geluk en ben jij de gelukkige vinder van de gouden wikkel. Je prijs: een exclusieve rondleiding door het theater.
Film € 3
Film + workshop € 5
Boek hier je ticket

Donderdag 25 februari / 14 & 16 uur
theater 0 – 99 jaar oud
plan –d – Buurmans Keukenparade
Een wervelende spicy kook-dans-show over de ultiem lekkerste gerechten uit de wereldkeuken! In de keuken van buurman, ‘Lange komkommer’ Andreas Denk, en zijn buurman Cherif Zerouali alias ‘Patat Aardappel’, vliegen de pannen, pollepels en pepers om je oren. Andreas en Cherif nemen je mee op een smakelijke ontdekkingstocht door de wereldkeuken.
Na afloop van de voorstelling kan je zelf op keukensafari! Reis af naar Antarctica om te klimmen en klauteren op ijsschotsen of mix je eigen kruiden in Azië. Gratis toegankelijk voor alle bezoekers van de theatervoorstelling.
€ 5
Boek hier je ticket

Vrijdag 26 februari / 10 uur
film 2+
Rita & Krokodil 2
De 4-jarige Rita en haar onafscheidelijke vriendje Krokodil hebben altijd wat te beleven, want hun fantasie brengt ze overal naartoe. Geschikt voor de allerjongste bezoekers.
€ 3
Boek hier je ticket

Zaterdag 27 februari / 13 uur
expo 9+
Familierondleiding
Exclusief tijdens KROOST!
Ontdek spelenderwijs het nieuwe kunsttalent van morgen.
Corrosia heeft een speurtocht voor kinderen van alle leeftijden gemaakt om ook hen te laten genieten van onze expositie TEAM FRANC – Graduation Show 2020.
Er is beperkt plek dus reserveer snel hier.

Zaterdag 27 februari / 14 uur
film 6+
Het regent gehaktballen 2
De geniale uitvinder Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals flamango’s, muskiettoast en vispansees. Flint en zijn vrienden gaan op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.
€ 3

Vanaf 2021 is KROOST uitgebreid! Elke voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie biedt Corrosia een bomvol kinderprogramma aan vol speurtochten, rondleidingen, bijzondere theatervoorstellingen en spannende films.