Ga direct naar inhoud

KROOST

Het wordt een beestachtige bende bij Corrosia tijdens de herfstvakantie. Met een workshop Maak je eigen fursona, gratis speurtochten door onze harige expo, theater over het verschil tussen echt en nep en vrolijke dierenfilms.

Woensdag 14 oktober / 11.00 & 13.00 uur
expo 6+
Maak je eigen fursona
Helemaal in thema van onze expositie Cracks of Deviancy bedenk en knutsel jij je eigen dierenkarakter. Net als de fursona's die je ziet in de kunstwerken van Valentina Gal.
Gratis toegankelijk
Reserveren via link

Donderdag 15 oktober en zaterdag 17 oktober / 13.00 uur
expo AL
Speurtocht
Kun je kijken met je oren? Kun je ruiken met je ogen?
Kom met je kinderen onze expo ruiken en voelen. Corrosia heeft een speurtocht voor kinderen van alle leeftijden gemaakt om ook hen te laten genieten van onze beestachtige expo.
Gratis toegankelijk
Reserveer hier voor donderdag en reserveer hier voor zaterdag

Donderdag 15 oktober / 19.30 uur
theater 10+
de zAAk A - Wie JIJ dAn wel niet bent (try-out)
Wat is echt en wat is nep? Is degene die je ziet wel écht die persoon? Neem prinses Amalia. Kennen we haar, of denken we dat maar? Een uurtje ontregelend denk-spektakel voor jong en oud.
€ 5

Vrijdag 16 oktober / 20.00 uur
film 12+
Dumbo
Het verhaal van het bekende vliegende olifantje in een modern jasje. Tim Burton verwerkte het sprookje naar aandoenlijke live-action versie.
€ 7

Zondag 18 oktober / 11.00 uur
film AL
De grote boze vos en andere verhalen
Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?
€ 3

Elke voorjaars- en herfstvakantie biedt Corrosia een bomvol kinderprogramma aan vol speurtochten, rondleidingen, bijzondere theatervoorstellingen en spannende films.