DE RALLY

DE RALLY - BAD VAN MARIE

In september brengt De Rally je van de ene naar de andere verwondering en laat je kritisch naar de veranderende stad kijken. Loop dwars door het kloppende hart van Almere en ontmoet bijzondere mensen op verrassende plekken. Tijdens de theatrale stadswandeling komt alles en iedereen tot leven en lijkt alles net anders te lopen dan gepland. Acteurs verdwijnen in de menigte, willekeurige voorbijgangers ogen verdacht. Zijn ze toevallige passanten óf zijn ze onderdeel van een complot?

Bad van Marie is befaamd om zijn ingenieuze spel met de werkelijkheid. Beleef de stad van binnenuit en maak met De Rally een unieke stadswandeling door Almere.

Kooktechniek
Het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie staat onder artistieke leiding van Peter Boelens, van huis uit beeldend kunstenaar en fotograaf, en is befaamd om zijn ingenieuze spel met de werkelijkheid. De club heeft zichzelf vernoemd naar de kooktechniek ‘au bain-marie’. Daarbij wordt een pan of kom voedsel ondergedompeld in een heet of koud waterbad zodat het voedsel geleidelijk kan opwarmen dan wel afkoelen. Bad van Marie maakt voorstellingen waarbij het publiek in een theatrale ervaring wordt ondergedompeld. Dat onderdompelen gebeurt even delicaat als het koken au bain-marie: de theatrale ervaring komt terloops binnen, bijna zonder dat je het merkt. De vraag of dat wat je meemaakt echt of gespeeld is, is je grootste kwelgeest bij projecten van Bad Van Marie.

De Rally is een productie van het Vlaamse gezelschap Bad van Marie in samenwerking met Corrosia Theater, Expo & Film en wordt mede mogelijk gemaakt door BankGiro Loterij Fonds, Provincie Flevoland, Fonds 21 en Gemeente Almere.

Prijs: Regulier € 10 / Korting € 7,50

Koop hier je kaarten voor De Rally.

LET OP: startlocatie van De Rally is Reigers Inn (Weerwaterplein 3, 1324 EE Almere-Stad)