Ga direct naar inhoud

Danskijkclub Almere

Danskijkclub 2022

Danskijkclub 2022 gaat op 24 maart weer van start!

Geniet nóg meer van dans en praat samen na over vier bijzondere voorstellingen tijdens de Danskijkclub 2022. Wie meer weet, ziet meer!

Language no problem. Vaak is dat de aanbeveling bij dansvoorstellingen. Kijken, luisteren en je fantasie de vrije loop laten is genoeg om te genieten van wat dansers met hun lichaam ‘zeggen’. Maar met nét wat meer achtergrondinformatie over de makers, de historische context en bepaalde stijlkenmerken valt dat genot nog te vergroten. Want wie meer weet, zíet vaak meer.

Actuele thema’s in dans
Samen met de DANSKIJKCLUB worden vier voorstellingen van heel verschillende hedendaagse dansgezelschappen bezocht; van theatrale breakdance tot een mix van moderne en klassieke technieken. Zeyneb Günduz, onder andere docent dansgeschiedenis en theorie aan de Academie voor Theater en Dans, Codarts en Fontys, leidt ze in en praat mee tijdens het nagesprek.

Lijkt dat je wat? Zet dan alvast de volgende data in je agenda:

Programma:
DO 24 MAART -  LAVA Collective | Burning Bridges - Furia
DO 7 APRIL – Nicole Beutler | Microcosmosm
DO 28 APRIL - Shifft | Jasper van Luijk | DOX – Krave
ZA 14 MEI - Fractal Collective / Korzo  | Chasing the [blank]

Prijs voor vier voorstellingen met inleiding en nagesprek: € 60 regulier / € 50 korting met een biebpas / € 30 met een Corrosiapas

Iedere DANSKIJKCLUB start om 19:30 uur met de inleiding. De voorstelling begint om 20:30 uur. En tijdens het nagesprek maken we het gezellig met een drankje in het café!

Opgeven kan (lekker ouderwets) door te mailen naar: educatie@corrosia.nl

Deel dit artikel