Ga direct naar inhoud

Corrosia Circus

Eigentijds circus

Geen wilde dieren, clowns met rode neuzen en doorgezaagde dames, maar circus dat net even anders is. Dat is Corrosia Circus.

Op zaterdag 24 oktober vind je in en rondom Corrosia intrigrerende circusacts. Verwacht een middag vol acrobatiek en vrolijke jongleurs. Corrosia toont eigentijdse vormen van circustheater. Corrosia Circus is voor alle leeftijden, vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Na eerdere edities gedurende het Almere Haven Festival vindt Corrosia Circus deze keer binnen en buiten plaats.

Binnenkort verschijnt meer informatie over het programma dus houd deze pagina en onze social media in de gaten.

Over Corrosia Square
Corrosia Circus is een van de activiteiten binnen Corrosia Square. Om het centrum van Almere Haven te verlevendigen, bespeelt Corrosia letterlijk haar omgeving. In 2020 vindt het programma van Corrosia Square plaats gedurende het najaar met het revolutionaire theaterproject Rehearsing the revolution van tgSPACE en een nieuwe editie van Corrosia Circus. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats rondom en in Corrosia.
De activiteiten van Corrosia Square 2020 worden mogelijk gemaakt door Gemeente Almere (Gebiedskantoor Almere Haven) en Provincie Flevoland.