Corrosia Square

Corrosia speelt deze zomer weer buiten!

U hoeft zich deze zomer niet te vervelen, want Corrosia speelt deze zomer weer buiten op de Markt. Met een Expo voor 1 dag, een openluchtfilm en Corrosia Danst.

Zaterdag 21 juli 2018 – Expo voor 1 Dag
Deze zomer toont Corrosia Expo werk van kunstenaar Daan den Houter. Samen met inwoners van Almere organiseert bij een publieke interventie op de Markt.

Vrijdag 24 augustus 2018 – Openluchtfilm i.s.m. de nieuwe bibliotheek
Zin om op avontuur te gaan, maar blijft u thuis deze zomer? Niet getreurd, want we maken een roadtrip tijdens de Openluchtfilm! Op de Facebookpagina van Corrosia Almere Haven kunt u stemmen op uw favoriete roadmovie via de online poll. Breng uw stem uit tussen 15 juni en 15 juli 2018 en wie weet ziet u uw favoriete film terug op het witte doek. Klik hier voor meer informatie.

Zondag 16 september 2018 – Corrosia Danst
Een bal populaire op de Markt in Almere Haven: doe mee aan workshops, geniet van heerlijke hapjes en bekijk een dansvoorstelling in de zaal van Corrosia. Maar nog belangrijker: dans mee tijdens Corrosia Danst! Thema van deze avond: tango.

Corrosia Square

Corrosia Theater, Expo & Film vindt het belangrijk dat het centrum van Almere Haven levendiger wordt, en bespeelt daarom letterlijk haar omgeving. Aan alle Almeerders de uitnodiging om mee te doen! Corrosia Square valt binnen het beleid van Corrosia om inwoners van de stad mee te laten werken aan het programma, door mee te spelen in Wasserette de Musical, mee te werken aan de Expo voor 1 Dag, de filmkeuze voor de openluchtfilm te maken en door mee te doen aan Corrosia Danst. Daarnaast worden ook de lokale ondernemers bij de diverse activiteiten betrokken.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het plein voor de deur van Corrosia: Markt, 1354 AP Almere Haven.

De activiteiten van Corrosia Square worden mogelijk gemaakt door Gemeente Almere (Gebiedskantoor Almere Haven), de nieuwe bibliotheek, Cultuurfonds Almere en BankGiro Loterij Fonds.