Ga direct naar inhoud

Expo

Koop kaarten
  • zaterdag 13 februari 20.30 uur - 22.00 uur

STICHTING HARING / Toneelschuur Producties - SAFE SPACE

Met haar nieuwe voorstelling SAFE SPACE presenteert Abke Haring in een poëtische, muzikale performance de uiterst actuele opvolger van UNISONO en PLATINA. Met twee topactrices bezweert zij hedendaagse angsten.

We leven in een beangstigende wereld, waarin vanzelfsprekendheden ineens zijn weggevallen en onzekerheid heerst. Theatermaakster Abke Haring toont in SAFE SPACE hoe we zoeken naar houvast, die we vinden in een leven buiten onszelf, digitaal en draagbaar. We doen er alles aan om onze angsten te omzeilen in plaats van ze onder ogen te zien.

Topactrices
Naast Haring staan topactrices Marlies Heuer en Ella Kamerbeek op de vloer. Drie lichamen en stemmen, op zoek naar een manier om angsten te bezweren, naar een reden tot leven, naar houvast in een fragiel bestaan. Samen bieden ze de herkenning, troost en troost die we zo hard nodig hebben, maar vaak op de verkeerde plaatsen zoeken.

Fysieke performances
Abke Haring (1978) schrijft theater, regisseert en acteert. Van 2010 tot 2018 was ze als theatermaker en actrice verbonden aan Het Toneelhuis in Antwerpen waar ze onder andere de titelrol vertolkte in Hamlet vs Hamlet. Voor deze rol ontving ze in 2014 de Theo d’Or voor beste vrouwelijke hoofdrol. Haar eigen creaties zijn fysieke performances met een sterke sfeertekening die wel als ‘triptheater’ is omschreven. SAFE SPACE is de eerste productie vanuit haar eigen stichting.

Info
Aanvang: 20.30 u
Prijs online: € 16 / € 14
Prijs aan de kassa: € 17 / € 15
Studenten/scholieren: € 8
CorrosiaPas: gratis