Ga direct naar inhoud

Expo

Koop kaarten
  • zaterdag 24 oktober 12.00 uur - 13.00 uur

Circus Corrosia: Tall Tales Company - Square Two

Vier jongleurs en een beeldend kunstenaar nemen je mee op een ontdekkingstocht door ons pand. Twee jaar lang onderzochten beeldende kunstenaar Don Satijn en de jongleurs van het Rotterdamse Tall Tales Company de onderliggende codes van elkaars werk en hoe die zich verhouden tot de rest van de wereld. Het resultaat is een kunstroute waarin statische kunst tot leven komt in hypnotiserende levende jongleersculpturen en jongleerpatronen worden gevangen in abstracte schilderijen.

411 – 411 – 31 – 31 – 411 ziet eruit als een algoritme, een wachtwoord, of wellicht een geheimzinnige wiskundige code. Deze getallen zijn het startpunt van Square Two, waarin drie jongleurs samen met het publiek een route verkennen door het pand van Corrosia. Gaandeweg worden de fysieke wereld en de numerieke wereld steeds meer één. Square Two laat je met een hernieuwde blik kijken naar jongleren, beeldende kunst en je omgeving.

Info
Prijs toegangskaarten: € 5
Duur: 60 minuten

Circus Corrosia
Square Two is onderdeel van Circus Corrosia. Kom gedurende het weekend van 23 t/m 25 oktober genieten van eigentijds circustheater voor jong en oud.
Bekijk hier het volledige programma!